در آستانه نشست ژنو صورت گرفت:

یورش نیروهای آل‌خلیفه به منازل روحانیون

سه شنبه 28 شهريور 1391
15:35
یورش نیروهای آل‌خلیفه به منازل روحانیون در حالي که ساعاتي ديگر پرونده حقوق بشر در شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد مطرح و بررسي خواهد شد، نيروهاي امنيتي آل‌خليفه بار ديگر به منازل علماي ديني در اين کشور يورش بردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای رژیم حاکم بحرین پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) به منزل دو تن از علمای دینی این کشور حمله کردند.

جمعیت وفاق ملی- اسلامی بحرین در بیانیه‌ای اعلام کرد: این اقدام رژیم حاکم در چارچوب سرکوبگری‌ها و انتقام از شهروندان و مجازات آن‌ها به علت بیان دیدگاهشان صورت می‌گیرد و پیام واضح رژیم به جامعه بین‌المللی است که روز چهارشنبه قرار است پرونده این کشور را در شورای حقوق بشر سازمان ملل بررسی کند.

بر اساس این گزارش، شمار زیادی از نیروهای آل‌خلیفه به منزل پدر شیخ «عادل الشعله» در منامه یورش بردند. سه روز پیش شیخ الشعله در فرودگاه بین‌المللی بحرین- به اتهام شرکت در تظاهرات- بازداشت شد.

همچنین شمار زیادی از نیروهای امنیتی آل‌خلیفه به منزل شیخ هانی البزاز حمله کردند و پس از شکستن در منزل او را بازداشت و با خود بردند، اما پس از چند ساعت او را آزاد کردند.

جمعیت وفاق ملی- اسلامی بحرین اعلام کرد: اقدامات رژیم حاکم به خوبی گواهی بر این است که این رژیم بر خلاف اعتراض‌های بین‌المللی همچنان به ارتکاب جنایت علیه مردم دمکراسی‌خواه ادامه می‌دهند.

این جمعیت به شدت بازداشت علمای دینی و یورش ددمنشانه به منازل آن‌ها را محکوم و تاکید کرد که این اقدامات سبعانه نشان‌دهنده این است که این رژیم نمی‌تواند خواسته‌های مردم را برآورده کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


مشاور جدید رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور منصوب شد


هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز