استقبال نتانیاهو از توقف پرواز خطوط هواپیمایی اروپایی به ایران

جمعه 2 شهريور 1397
00:37
استقبال نتانیاهو از توقف پرواز خطوط هواپیمایی اروپایی به ایران نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از اعلام توقف پروازهای خطوط هوایی «بریتیش ایرویز»، «ایر فرانس» و «کی‌ال‌ام» هلند به ایران خواستار توقف پروازهای دیگر خطوط هواپیمایی جهان به این کشور شد.

العالم-فلسطین

در ادامه مواضع ضد ایرانی مقام‌های رژیم صهیونیستی، «بنیامین نتانیاهو» که به لیتوانی سفر کرده است، خرسندی خود را از اعلام توقف پروازهای خطوط هواپیمایی فرانسوی و انگلیسی به ایران ابراز کرد.

روز پنجشنبه ابتدا خطوط هوایی انگلستان (بریتیش ایرویز) اعلام کرد پروازهای خود به تهران را در ماه سپتامبر متوقف خواهد کرد و سپس خطوط هوایی فرانسه نیز گفت که از 18 سپتامبر پروازهای خود به ایران را متوقف خواهد کرد. طبق گزارش‌ها خطوط هوایی «کی‌ال‌ام» هلند نیز پروازها به ایران را متوقف خواهد کرد.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، نخست‌وزیر این رژیم که به لیتوانی سفر کرده،  از اعلام توقف پروازهای این سه شرکت انگلیسی، فرانسوی و هلندی به ایران استقبال کرد و از دیگر خطوط هواپیمایی جهان خواست راه این سه شرکت هوایی را در پیش گیرند.

بنیامین نتانیاهو در در یک کنفرانس خبری با نخست‌وزیر لیتوانی در ادعایی بی اساس و ضد ایرانیگفت: «تعداد بیشتری (از خطوط هواپیمایی) باید همین کار را بکنند برای اینکه نباید به ایران در ازای تجاوزگری‌ و حمایتش از تروریسم پاداش داده شود».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از حمایت‌های لیتوانی از این رژیم تشکر کرد.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم