یک مخالف رژیم منانه تاکید کرد:

شکست بحرین در شورای حقوق بشر ژنو

پنج‌شنبه 30 شهريور 1391
13:49
شکست بحرین در شورای حقوق بشر ژنو ژنو ـ العالم - يكي از اعضاي سازمان "بهار آزادي بحرين" بر شكست آل خليفه در ترميم چهره رژيم در جلسات شوراي حقوق بشر در ژنو تاكيد كرد و گفت كه اظهارات وزيرخارجه بحرين نادرست و نوعي وارونه جلوه دادن حقايق و واقعيتها بود و كشورهايي كه اين اظهارات را تاييد كردند خود سركوبگر هستند.

" محمود آل ربيع " روز پنجشنبه در گفتگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: كشورهاي سركوبگر فقط رژيم بحرين را تاييد و تبرئه كردند؛ ولي كشورهايي كه حقوق بشر را مراعات ميكنند، بحرين را ملزم كردند كه اصلاحات انجام دهد و سركوبهاي جاري در كشور را متوقف كند.

وي درباره ادعاهاي هيات اعزامي رژيم بحرين در شوراي حقوق بشر در ژنو، افزود: اطلاعاتي كه هيات رسمي آل خليفه در ژنو ارائه داد، نادرست بود.

وي گفت : اين هيات ادعا كرده بود كه تظاهركنندگان وارد مساجد اهل سنت شده و آنها را تخريب مي كنند. آنها به گونه اي حقايق و واقعيتها را وارونه جلوه دادند كه حاضران در سالن به خنده افتادند. رژيم بحرين سياست منحرف كردن افكار عمومي از طريق رسانه ها را در پيش گرفته و نمي دانيم به چه چيزي استناد ميكند!

آل ربيع درخصوص اظهارات وزير خارجه بحرين مبني براينكه توانست تاييد حاضران در ژنو را كسب كند، گفت: همه رژيمهاي سركوبگر بر يك اصل و اساس حركت مي كنند، اين وزير توانست فقط برخي از اين كشورها كه همان شيوه هاي رژيم بحرين را در پيش مي گيرند، متقاعد كند.
15:05

0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود