تیراندازی در مسکو با کشته شدن مهاجم پایان یافت

جمعه 2 شهريور 1397
01:22
تیراندازی در مسکو با کشته شدن مهاجم پایان یافت فرد مهاجمی بعد از ظهر روز پنجشنبه در نزدیکی نمایندگی دیپلماتیک سفارت فیلیپین روی دو پلیس آتش گشود که در نتیجه تبادل آتش یکی از پلیس ها مجروح و فرد مهاجم کشته شد.

العالم-اروپا

گفته می شود فرد مهاجم «رینات کوناشیو» و 31 سال سن داشت.

براساس فیلم های منتشر شده در شبکه های اجتماعی روسیه، مهاجم به صورت ناگهانی به روی دو افسر پلیس در پیاده رو و از پشت شروع به شلیک می کند و تبادل آتش میان آنها آغاز می شود.

در فیلم دیگری که در این خصوص منتشر شده، فرد مهاجم غرق در خون در گوشه پیاده رو دیده می شود که دو پلیس در بالای سر وی قرار دارند و در حال گزارش واقعه به مرکز فرماندهی و اورژانس هستند.

خبرگزاری تاس و ریانووستی نیز تا این لحظه اعلام کرده اند که یکی از پلیس ها مجروح شده است اما حال عمومی وی بد نیست.

براساس اخبار دیگری، گفته می شود فرد مهاجم از اسلحه ای استفاده کرده است که تنها در اختیار افسران یا سربازان محافظ بخش های امنیتی، قرار می گیرد.

اسپوتنیک نیز گزارش داده است که در محل حادثه، بازرسان ویژه پلیس مسکو در حال بررسی موضوع هستند و هنوز علت اصلی این حادثه مشخص نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل مرتکب جنایات ضد بشری می‌شود


حزب‌الله: ایران احتیاجی به حمایت ندارد/ لبنان نیازمند معادله تهران است


حمله عربستان به جنوب غربی یمن


۱۲ کشته و زخمی در حمله اردن به جنوب سوریه


وزیر خارجه عمان: امنیت خلیج فارس بدون مشارکت ایران ممکن نیست


باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود


طنین‌انداز شدن فریاد اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در قلب لندن


پزشکیان وارد روسیه شد


انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد