تمام اعضای پ.ک.ک در منطقه دریای سیاه کشته شدند

جمعه 2 شهريور 1397
11:09
تمام اعضای پ.ک.ک در منطقه دریای سیاه کشته شدند مقامات امنیتی ترکیه از کشته شدن دو فرمانده مهم پ.ک.ک در استان گوموش خانه خبر دادند.

العالم - ترکیه

کشته شدن دو تن از فرماندهان پ.ک.ک در مناطق روستایی استان گوموش خانه در شمال ترکیه و در منطقه دریای سیاه، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های این کشور پیدا کرد. یکی از این دو نفر، ترک طارق بوده که در لیست قرمز افراد تحت تعقیب قرار گرفته و وزارت کشور ترکیه برای ارائه گزارش منجر به دستگیری او، چهار میلیون لیره جایزه تعیین کرده بود.

 مقامات امنیتی ترکیه اعلام کرده‌اند که پ.ک.ک قصد داشته در استان‌های ساحل دریای سیاه (کارادنیز) گروهی را تحت عنوان گروه دریای سیاه به کار بگیرد، اما طی ماه‌های اخیر با استفاده از رصد هوایی و اطلاعات گزارش‌های محلی، تمام افراد این گروه کشته شده‌اند.

 همچنین ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه اعلام کرد که گروهی از افراد پ.ک.ک که قصد داشتند از مرز اقلیم کردستان در عید سعید قربان به داخل ترکیه، نفوذ کنند، با بمباران هوایی کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم