هشدار ترامپ به اف بی آی در مورد ایمیل های کلینتون

شنبه 3 شهريور 1397
22:06
هشدار ترامپ به اف بی آی در مورد ایمیل های کلینتون
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه اداره پلیس فدرال این کشور (اف بی آی) را به اغفال از دهها هزار ایمیل «هیلاری کلینتون» رقیب انتخاباتی اش متهم کرد و هشدار داد که شاید خود مجبور به ورود به این ماجرا شود.

العالم - آمریکا

ترامپ در توئیتی به انتشار اطلاعات غلطی در مورد انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا اشاره کرد و یادآور شد که بسیاری از ایمیل های هیلاری که اف بی آی از آن غفلت کرده، واقعا بد است.

ترامپ ظاهرا به گزارشی اشاره داشت مبنی بر اینکه یک مشکل فنی، تکنسین های اف بی آی را از مقایسه ایمیل های کلینتون که در اختیار اف بی آی بوده با ایمیل های جدید کشف شده در لپ تاپ «آنتونی وینر» همسر «هما عابدین» دستیار ارشد هیلاری عاجز کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا پیش از این عابدین را به بی اعتنایی به پروتکل های امنیتی متهم کرده و گفته بود که وی پسوردهای محرمانه را در اختیار عوامل خارجی قرار داده است. 

یک گزارش منتشر شده حاکی است که عابدین پسوردهای دولتی را قبل از هک شدن به ایمیل های خود در یاهو فرستاده است. 

ترامپ تمام هفته گذشته را به انتقاد از وزارت دادگستری آمریکا گذراند. حملات وی به این وزارتخانه در واکنش به گناهکار شناخته شدن «پل مانافورت» رئیس پیشین ستاد انتخاباتی اش در ارتباط با چند مورد اتهام فساد مالی در قالب پرونده تحقیقات مربوط به دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا انجام شد.

در همین حال، «استیون ارلانگر» تحلیلگر و خبرنگار ارشد نشریه نیویورک تایمز در تحلیلی از مناسبات اخیر بین ترامپ با وزیر دادگستری آمریکا به سی ان ان گفت: رئیس جمهوری خود را برای اخراج سشنز آماده می کند.

سشنز هفته گذشته اعلام کرد که اجازه سیاسی کاری در وزارتخانه تحت امرش را نمی دهد. ترامپ نیز این مساله را عدم وفاداری خواند و به سشنز تاخت.

ارلانگر هشدار داد؛ بیم آن می رود که ترامپ پس از اخراج سشنز در نهایت به اخراج «رابرت مولر» بازپرس ویژه کمیته تحقیق مداخله روسیه در انتخابات 2016 آمریکا روی آورد.

رئیس جمهوری آمریکا تا دوم ماه می 2018 برابر با 12اردیبهشت 1397 ، بیست و پنج نفر از مقام های دولت و کاخ سفید را اخراج کرد، مواردی که دلایل آنها یا مربوط به کمیته تحقیق رابرت مولر بوده و یا اینکه خود با آنها اختلاف داشته است.

ترامپ 31 مارس 2018 «رکس تیلرسون» وزیر خارجه دولت خود را به دلیل اختلاف سیاسی بر سر کره شمالی اخراج کرد، وی پیش از آن «جیمز کومی» رئیس پلیس فدرال آمریکا را در حالی در سال 2017 اخراج کرد که کومی خبر اخراج خود را از تلویزیون شنید.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال


۲۱ کشتی ناوگان «الصمود» توقیف شده‌اند


کاخ سفید در طرح مهار چین، روسیه و ایران شکست خورد


محسنی اژه‌ای: محاکمه سریع و عادلانه عناصر همکار دشمن با قدرت ادامه دارد


تلاش برای محاصره دریایی ایران محکوم به شکست است


میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد