13 داعشی در شمال عراق کشته شدند

دوشنبه 5 شهريور 1397
02:15
13 داعشی در شمال عراق کشته شدند

خبرگزاری آلمانی د.پ. آ یکشنبه شب به نقل از یک منبع امنیتی در استان نینوا، از کشته شدن 13 عنصر گروهک تروریستی داعش در یکی از روستاهای جنوبی شهر موصل واقع در شمال غرب عراق خبر داد.

العالم - عراق

سرهنگ «سلام العکیدی' اعلام کرد که علاوه بر کشته شدن این 13 تن، دو داعشی دیگر نیز در روستای 'تل السبت' در ناحیه حمام العلیل در 20 کیلیومتر جنوب موصل دستگیر شدند.
العکیدی گفت که این منطقه پس از آن که هفته گذشته، سه تن از اعضای پلیس به دست تروریست ها کشته شدند، شاهد عملیات گسترده تعقیب عناصر داعش بوده است.
همچنین، دو بسته انفجاری به صورت متوالی بازار تره بار در شهرستان 'تلکیف' از توابع استان نینوا در شمال غرب عراق را روز یکشنبه به لرزه درآورد که در جریان آن چهار تن زخمی شدند.
با وجود آن که عراق در دسامبر 2017 (آذر 96) از پیروزی کامل بر گروهک تروریستی داعش خبر داد، اما اخیرا مناطق مختلفی از استان نینوا شاهد نفوذ دوباره برخی از عناصر تروریست ها، عملیات انفجاری، ربایش و حمله این گروهک به نیروهای امنیتی و غیر نظامیان عراقی است.

0% ...

آخرین اخبار

قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است