اعتراض "اشتباه" به یک کار "هنری"

شنبه 1 مهر 1391
11:42
اعتراض روزنامه سعودي "الرياض" تظاهرات مسلمانان در اعتراض به توهين به پيامبر اسلام (ص) را اقدامي اشتباه براي اعتراض به يک کار "هنري" توصيف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ترکی السدیری" سردبیر روزنامه "الریاض" در سرمقاله امروز این روزنامه نوشت: "رویدادهای جهان عرب و یورش به سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا در مصر، لیبی، تونس، خارطوم و یمن اشتباه است".

السدیری آنچه را که در کشورهای عربی روی می دهد، "تابستانی داغ" توصیف کرد و گفت: "آیا درست است که برای اعتراض به یک کار هنری در آمریکا، با آگاهی از این موضوع که دست اندرکاران آن شرقی هایی هستند که تابعیت آمریکایی گرفته اند؛ به سفارتخانه های آمریکا حمله کرد .. این موضوع به اینجا ختم نمی شود بلکه بر اساس تصاویر منتشر شده در اینترنت چندین سفارت – به ویژه در تونس- غارت می شود و در لیبی سفیر به قتل می رسد".

سردبیر روزنامه الریاض از کشورهای عربی خواست با تصویب قانون، تظاهرات را ممنوع کنند، و رسانه ها نیز این "مفاهیم غلط" یعنی یورش به سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا را تصحیح کنند.

عربستان سعودی، تنها کشوری است که تظاهرات برای اعتراض به توهین به پیامبر اسلام در یک فیلم آمریکایی را ممنوع کرد و تظاهرکنندگان و معترضان را بازداشت کرد.



0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد