سخنگوی نیروهای مسلح یمن: اهداف حمله پهپادی محقق شد/ عبدالسلام: در آینده نزدیک، واقعیت ها برای امارات روشن می شود

دوشنبه 5 شهريور 1397
21:28
سخنگوی نیروهای مسلح یمن: اهداف حمله پهپادی محقق شد/ عبدالسلام: در آینده نزدیک، واقعیت ها برای امارات روشن می شود سخنگوی انصارالله گفت: به یاری خداوند متعال رژیم امارات در آینده نزدیک، خود را در برابر واقعیتهایی خواهد یافت که نمی تواند آن را تحریف یا تکذیب کند.

العالمیمن

محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله گفت که نیروی پهپادی یمن با پهپاد صماد 3 به فرودگاه بین المللی دبی حمله کرد.

وی افزود که به یاری خداوند متعال رژیم امارات در آینده نزدیک، خود را در برابر واقعیتهایی خواهد یافت که نمی تواند آن را تحریف یا تکذیب کند.

سرتیپ شرف لقمان سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که حمله صماد 3 اهدافش را محقق کرد و سبب توقف فعالیت فرودگاه بین المللی دبی برای مدتی شد.

وی افزود که این حمله ثابت نمود تمام مناطق امارات در تیررس است و اینکه پس از حمله به فرودگاه ابوظبی در پاسخ به جنایات دشمن انجام شد.

لقمان از سرمایه گذاران خواست که از امارات دور شوند و تاکید کرد که موشک های یمن و پهپادهای آن قادر به رسیدن به اهداف خود به رغم تمام تدابیر هستند البته ما تمام تخم مرغ هایمان را در یک سبد نمی گذاریم و اخبار غافلگیرکننده ای در راه است.  

این اولین بار است که دبی پایتخت اقتصادی امارات هدف واقع می شود.

یگان پهپادی یمن 26 ژوئیه با همین نوع پهپاد چند حمله هوایی به فرودگاه بین المللی ابوظبی انجام داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا


رئیس جمهور کره جنوبی هرگونه مشارکت نظامی در جنگ با ایران را رد کرد


آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»


سقوط یک جنگنده اف ۱۶ در میشیگان


صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"