مشارکت وزیر اردنی در اقدامات تروریستی عراق

شنبه 1 مهر 1391
17:34
مشارکت وزیر اردنی در اقدامات تروریستی عراق عضو کميسيون خارجي پارلمان عراق خواستار طرح دادخواست عليه وزير پيشين اطلاع‌رساني اردن به علت مشارکت وي در وارد کردن عناصر تروريستي به داخل عراق شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزیر اطلاع رسانی پیشین اردن اعتراف کرد که در وارد کردن عناصر انتحاری به عراق نقش زیادی ایفا کرده است.

به نوشته پایگاه خبری عراق القانون، عضو کمیسیون روابط خارجی در پارلمان عراق نیز خواستار طرح دادخواست علیه صالح القلاب به علت اعترافش به دست داشتن در وارد کردن افراد انتحاری به عراق شد.

 رافع عبدالجبار به خبرگزاری «کل العراق» گفت: «سخنان وزیر اطلاع رسانی پیشین اردن درباره همکاری برای وارد کردن انتحاری‌ها به عراق مستلزم اقدام دعوای قضایی علیه او در دادگاه جنایت بین‌المللی به اتهام قتل و جنایت علیه بشریت و کشتار گروهی است. ما از دولت می‌خواهیم که در این باره اقدام کند زیرا سخنان وی نشان دهنده دخالت او در این باره است.»

صالح القلاب وزیر اطلاع رسانی پیشین اردن و روزنامه‌نگار حامی آل‌سعود است. وی زمان تشکیل شبکه العربیه سردبیر این شبکه بود و به داشتن ایده و افکار تند معروف است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت رئیس جمهور سابق پاراگوئه پس از استیضاح


قطر گزارش‌ها درباره شکست مذاکرات ایران و آمریکا نادرست است


قطر بر ادامه حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد


راهپیمایی مردم بحرین در حمایت از علمای بازداشت‌ شده + فیلم


آبگرفتگی چادرهای آوارگان غزه در پی بارش شدید باران+فیلم


ادعای ترامپ: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد


دستور وزیر کشور به استانداران ۶ استان در پی هشدار قرمز هواشناسی


رویترز: سوریه نیروی نظامی به عربستان اعزام می‌کند


هشدار سیلاب در تهران/ بارش های سیل آسا و هشدار قرمز بارندگی برای ۵ استان


قطر: با واشنگتن برای مهار تنش‌ها در منطقه همکاری کردیم/امیدواریم توافق حاصل شود