هکر ایمیل های کلینتون مشخص شد

چهارشنبه 7 شهريور 1397
08:14
هکر ایمیل های کلینتون مشخص شد یک رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام آگاه خبر داد که ایمیل های «هیلاری کلینتون» رقیب ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توسط یک شرکت چینی هک شده است.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش روزنامه واشنگتن اگزماینر، یک منبع آگاه که نامی از او برده نشده به نشریه دیلی کالرآمریکا فاش کرده که ایمیل های کلینتون توسط یک شرکت چینی مستقر در واشنگتن هک شده بود.
این منبع آگاه همچنین به دیلی کالر گفته است که این شرکت چینی که متعلق به دولت این کشور است، دسترسی همزمان به سرور ایمیل ها کلینتون داشته و از آن ها کپی گرفته است.
این منبع اگرچه نامی از این شرکت چینی نبرده اما ادعا کرده که نام آن محفوظ است.
به نوشته واشنگن اگزماینر، «لوئی گوهمرت» عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا ماه گذشته در یک جلسه استماع گفت که بازرسی کل جامعه اطلاعاتی آمریکا دریافته بود که بیشتر ایمیل های کلینتون به یک عامل خارجی که ارتباطی با روسیه نداشته ارسال شده است.
به گزارش ایرنا به نقل از این نشریه آمریکایی، گوهمرت همچنین گفت که مقام های وقت اداره تحقیقات فدرال (اف بی آی) با وجود آنکه از طریق بازرسی کل از این موضوع آگاه شده اند، هیچ اقدامی در این زمینه نکرده اند.
هک سرور ایمیل کلینتون که حاوی بسیاری از اطلاعات طبقه بندی شده بوده و مشخص کرد که وی از ایمیل شخصی برای امور دولتی استفاده می کرده، تنش های سیاسی بسیاری را در آمریکا برانگیخت که دامنه آن تا امروز نیز کشیده شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام