دیدگاه سرمایه‌داران صهیونیست درباره حمله به ایران

يکشنبه 2 مهر 1391
06:22
دیدگاه سرمایه‌داران صهیونیست درباره حمله به ایران صاحبان کار و سرمايه در اراضي اشغالي، با اظهار نگراني از پيامدهاي اقدام نظامي عليه ايران، پيش بيني کردند که در صورت ورود رژيم اشغالگر به اين جنگ، اين رژيم با بحران اقتصادي گسترده اي مواجه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی تأکید کرد: "اظهارات برخی مسؤولان در خصوص اقدام نظامی علیه ایران، سرمایه داران اسرائیلی را به دلیل پیامدهای اقتصادی این اقدام، نگران کرده است .. تولید کنندگان و مشتریان آنها در خارج از اسرائیل، در خصوص متوقف شدن روند تبادل تجاری بشدت نگرانند".

"یعقوب روزنبرگ" رئیس شرکت صهیونیستی "اچ دی الکترونیکا" در این خصوص به تلویزیون این رژیم گفت: "در صورتی که هزاران موشک ما را هدف قرار دهد، کالاهای مورد نیاز چگونه تأمین می شود؟ و سرنوشت مشتریان دائمی ما چه خواهد شد؟".

وی افزود: "شماری از مشتریان ما با شنیدن اخباری درباره جنگ، اسرائیل را ترک کردند که در نتیجه آن میلیونها دلار متضرر شدم".

گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: "شماری از شرکتهای اسرائیلی توافقنامه‌های همکاری با کارخانه هایی در خارج اسرائیل امضا کرده اند تا در صورت وقوع جنگ، کارخانه‌ها و کارگران به این مراکز منتقل می شوند".

"یعقوب روزنبرگ" درباره این ادعا گفت: "عملی شدن چنین ادعاهایی غیر ممکن است".

"دانی کورن" مدیر کل شرکت "اونیت" نیز در این باره به تلویزیون رژیم اشغالگر گفت: "چگونه می توان همه کارمندان و کارگران خود را به خارج منتقل کنیم؛ این اقدام غیر ممکن است".

وی افزود: "این نظریه غیر قابل اجرا می باشد".



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند