نتانیاهو: جایی برای ضعیفان نیست، آنها سلاخی می‌شوند/به قوی‌ها احترام می‌گذارند

چهارشنبه 7 شهريور 1397
22:47
نتانیاهو: جایی برای ضعیفان نیست، آنها سلاخی می‌شوند/به قوی‌ها احترام می‌گذارند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه وجه دیگری از خوی وحشی‌گری خود را به نمایش گذاشت و گفت که در منطقه غرب آسیا، ضعیف‌ها سلاخی می‌شوند.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به رسم عادت روز چهارشنبه ادعاهای تهدیدآمیز درباره ایران را تکرار و زبان به گزافه‌گویی‌های تهدیدآمیز گشود. 

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «هر کس ما را به نابودی تهدید کند خودش را در خطری مشابه قرار داده است و به هیچ طریق به هدفی که تعیین کرده نخواهد رسید.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به بزرگنمایی درباره دستاوردهای ارتش این رژیم شهرت دارد در ادامه تصریح کرد ارتش این رژیم، «با عزم کامل، در برابر تلاش‌های ایران برای استقرار نیرو و سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته در سوریه خواهیم کرد.»

سخنان وی در حالی بیان شده که در درگیری‌های اخیر بین مقاومت فلسطین و نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی، ثابت شد که پدافند این رژیم در برابر شلیک تعداد بالای راکت کاملا آسیب‌پذیر است. 

نتانیاهو همچنین مدعی شد که   فشارهای این رژیم علیه ایران اثرگذار بوده است. 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مداخله‌جویانه درباره توافق نظامی میان ایران و سوریه هم اظهارنظر کرد و گفت که این توافق به تثبیت حضور نظامی ایران در سوریه منجر شده است. 

او گفت اسرائیل تمامی اقدامات لازم را برای جلوگیری از تثبیت حضور نظامی ایران در سوریه انجام خواهد داد. او گفت: «از این هدف دست برنمی‌داریم، همان‌طور که دست از تلاش برای لغو توافق هسته‌ای بد با ایران برنداشتیم.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: «در خاورمیانه و در بسیاری از نقاط دنیا یک حقیقت ساده وجود دارد: جایی برای ضعیفان وجود ندارد. ضعیف‌ها از بین می‌روند، سلاخی می‌شوند و از تاریخ محو می‌شوند.»

نتانیاهو اضافه کرد: «قوی‌ها کسانی هستند که به آنها احترام گذاشته می‌شود، با آنها ائتلاف تشکیل می‌شود و قوی‌ها کسانی هستند که با آنها صلح می‌شود.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور