حقوقدان بحريني اعلام کرد:

ابراز نگراني 10 سازمان حقوقي از وضعيت بحرين

يکشنبه 2 مهر 1391
15:52
ابراز نگراني 10 سازمان حقوقي از وضعيت بحرين منامه (العالم) ـ حقوقدان بحريني از ابراز نگراني كشورهاي غربي و 10 سازمان حقوقي بين المللي از وضعيت حقوق بشر در بحرين خبر داد.

محمد التاجر وكيل و فعال حقوقي بحريني روز يكشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم اظهار داشت: آمريكا، انگليس، اتريش، دانمارك و سوئد و 10 سازمان حقوقي بين المللي از وضعيت حقوق بشر بحرين ابراز نگراني و رژيم بحرين را به تعلل در اجراي اصلاحات و دروغگوئي به شوراي حقوق بشر متهم كردند.
 
وي گفت: وضعيت بحرين از 20 ماه پيش تاكنون تغييري نكرده است و ملت همچنان به قيام خود ادامه مي دهند و مطالبات مشخصي دارند و همچنان در ميادين اصلي تجمع مي كنند.
 
التاجر افزود: رژيم آل خليفه در صدد جلوگيري از تجمعات مردمي است ولي ملت مصمم به حضور در خيابان ها تا تحقق مطالبات خود از جمله آزادي و دموكراسي هستند.
 
حقوقدان بحريني گفت: حاميان رژيم حاكم بحرين در نشست اخير شوراي حقوق بشر در ژنو رژيم هاي عربي،ديكتاتور يا داراي روابط تجاري با بحرين بودند و كشورهاي غربي و دموكراتيك رژيم بحرين را به دروغگوئي و تعلل در اجراي اصلاحات متهم كردند.
 
وي اظهار داشت: رژيم بحرين ادعا مي كند كه به تعهدات خود و درخواست هاي سال 2008 شوراي حقوق بشر پايبند است ولي اين رژيم در سال 2012 با انبوهي از درخواست هاي شوراي حقوق بشر مواجه شد كه اين امر بيانگر وخيم تر شدن وضعيت حقوق بشر در بحرين در مقايسه با سال 2008 است.
 
التاجر گفت: رژيم آل خليفه از مجموع 176 درخواست شوراي حقوق بشر با يكصد (100) درخواست موافقت كرد ولي اين امر به معناي پايبندي رژِيم به اجراي اين يكصد درخواست نيست.
 
وي تصريح كرد: رژيم بحرين بايد نوامبر 2012 گزارشي را درباره ميزبان پايبندي خود به اين يكصد درخواست شوراي حقوق بشر ارائه دهد.
 
فعال حقوقي بحريني گفت: حاميان رژيم بحرين در نشست شوراي حقوق بشر در ژنو كشورهاي عربي، كشور مستبد روسيه سفيد و تايلند بودند كه داراي روابط تجاري با بحرين هستند.
 
MKH-23-13:43


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند