نبیه بری: به تلاش‌های خود برای آزادسازی امام موسی صدر ادامه خواهیم داد

جمعه 9 شهريور 1397
21:39
نبیه بری: به تلاش‌های خود برای آزادسازی امام موسی صدر ادامه خواهیم داد رئیس پارلمان لبنان با بیان اینکه امام موسی صدر در لیبی تحت بازداشت است، از لیبیایی‌ها خواست به تعهدات خود در قبال مسئله امام موسی صدر عمل کنند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش المیادین، «نبیه بری» که در همایش چهلمین سالروز ناپدید شدن امام موسی صدر و همراهانش سخنرانی می‌کرد، شامگاه جمعه گفت: «ما به تلاش برای آزادسازی امام موسی صدر از محل بازداشتش در لیبی ادامه خواهیم داد».

او گفت که کمیته مسئول برای تعیین سرنوشت امام صدر به فعالیت خود ادامه می‌دهد و صحنه اصلی فعالیت این کمیته کشور لیبی است.

رئیس پارلمان لبنان از «انقلابیون» لیبی خواسته به تعهدات خود با لبنان در خصوص امام موسی صدر عمل کنند.

او گفت که به همراه خانواده امام موسی صدر گام‌هایی را با هیأت‌های بین‌المللی مربوط در زمینه ربودن او برداشته‌ است.

امام موسی صدر سال 1978 به همراه «شیخ محمد یعقوب» و یک روزنامه‌نگار به نام‌ «عباس بدرالدین» در لیبی و در دوره حکومت معمر قذافی ربوده شد و تاکنون خبری از سرنوشت‌ آن‌ها نیست.

به گزارش فارس به نقل از المیادین، نبیه بری بار دیگر تحریم‌های آمریکا علیه ایران را محکوم کرد و گفت که لبنان به نقش ایران در حمایت از مردم این کشور در برابر دشمنی‌ صهیونیست‌ها اطمینان دارد.

او تحقق صلح در غرب آسیا را مشروط به به‌رسمیت شناختن حقوق فلسطینی‌ها در بازگشت به سرزمینشان دانست.

رئیس پارلمان لبنان در مورد حمله احتمالی غرب  و آمریکا به سوریه به بهانه حمله شیمیایی نیز گفت که لبنان اقدامات آمریکا در این زمینه را دنبال می‌کند و معتقد است که چنین حملاتی نمی‌تواند اوضاع را به عقب برگرداند.

0% ...

آخرین اخبار

تعطیلی مدارس فرانسه و پیوستن اتحادیه‌های معلمان به معترضان


پژوهشگاه فضایی ایران: با وجود خسارات جنگ، پروژه‌های فضایی از سر گرفته شد


نیویورک تایمز: بمب افکن‌های آمریکایی فرار را بر قرار ترجیح دادند


"جسور"؛ روایت تلاقی تمدن‌ها، از بحران‌های دیروز تا پیچ تاریخی امروز منطقه+ ویدیو


ویدئوگرافیک| غزه پس از سه سال ویرانگری؛ چگونه جنگ چهره این منطقه را تغییر داد؟


تقویت حضور نظامی استونی در نزدیکی مرز با روسیه


نواف سلام: اسرائیل باید به‌طور کامل از لبنان عقب‌نشینی کند


جزئیات انتقال ۱۷ شهروند ایرانی از زندان‌های امارات به کشور


غریب‌آبادی: مستندسازی جنایات جنگی و اطلاع‌رسانی به سازمان‌های بین‌المللی ادامه یابد


نیروهای انصارالله کنترل منزل رئیس شورای ریاست جمهوری یمن، تحت حمایت عربستان را دردست گرفتند