ترکیه «جبهه النصره» را در لیست سیاه تروریسم قرار داد

شنبه 10 شهريور 1397
00:00
ترکیه «جبهه النصره» را در لیست سیاه تروریسم قرار داد دولت ترکیه همزمان با آمادگی دمشق برای حمله به ادلب، «هیأت تحریر الشام» (جبهه النصره سابق) را در لیست سیاه تروریستی قرار داده است.

العالم-اروپا

ریاست جمهوری ترکیه روز جمعه (۹ شهریور) طی فرمانی اعلام کرد که ائتلاف «هیأت تحریر الشام» یا همان گروه تروریستی «جبهه النصره» سابق را در لیست تروریستی این کشور قرار دارد.

خبرگزاری رویترز انگلیس با اعلام خبر نوشت که که اخطاریه‌‌هایی که در «روزنامه رسمی جمهوری ترکیه» منتشر شده، با قطعنامه سازمان ملل در ماه ژوئن گذشته تطابق دارد که در آن، سازمان ملل هیأت تحریر الشام را به لیست افراد و سازمان‌هایی اضافه کرد که دارایی‌های آن‌ها به دلیل ارتباط با گروه‌های تروریستی القاعده و داعش بلوکه شده است.

این خبرگزاری نوشت که این اقدام ترکیه قبل از عملیات احتمالی ارتش سوریه با حمایت روسیه به استان ادلب صورت می‌گیرد.

هیئة تحریر الشام شامل گروه تروریستی جبهه النصره می‌شود. این گروه تروریستی برای دور ماندن از حملات و فشارهای غرب به دلیل جنایت‌های خود، بارها اسم خود را تغییر داده و به عنوان شاخه گروهک القاعده در سوریه شناخته می‌شود.

ترکیه پیشتر در مورد هرگونه عملیات نظامی ارتش سوریه و متحدان آن در استان ادلب که در اشغال جبهه النصره قرار دارد، هشدار داده است.

این هفته منبعی در ارتش سوریه اعلام کرد که ترکیه به واسطه روسیه به دمشق پیام داده و از سوریه خواسته عملیات نظامی در ادلب را به تعویق بیاندازد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود