بازیگر سریال «پایتخت» درگذشت + عکس

شنبه 10 شهريور 1397
17:23
 بازیگر سریال «پایتخت» درگذشت + عکس عطا الله صفرپور هنرمند پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون و استان گلستان در گذشت.

العالم _ ایران / فرهنگی

عطاالله صفرپور که از چندی پیش به علت بیماری ریوی در بیمارستان بستری بود، امروز شنبه 10 شهریور از دنیا رفت. او در سال 1324 در شهر گرگان متولد شد و از سال 1332 با اجرای نمایش «سرباز عیالوار» وارد عرصه بازیگری تئاتر شد.

صفرپور از سال 1346 به عنوان بازیگر وارد رادیو گرگان شد و سپس به عنوان نویسنده و کارگردان هم فعالیت کرد. از فعالیت‌های او می‌توان به ساخت بیش از 50 میان پرده تلویزیونی آموزشی، ترویجی، کشاورزی و بیش از 30 میان پرده اجتماعی و ساخت دو فیلم بلند تلویزیونی اشاره کرد.


 

صفر پور بازی در فیلمهای «ابروآفتاب»، «دختری به نام تندر»، «رسم عاشقی» و «شمشادخان»، سریال «پایتخت 4» و«گلشیفته» را در کارنامه خود دارد.

هنرنمایی های صفرپور در عرصه هنرهای نمایشی کشور به خصوص سیاه بازی، از یاد ها فراموش نخواهد شد.

خبرآنلاین

0% ...

آخرین اخبار

هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول


سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!