مرسی هم دارای گروه مسلح در سوریه شد!

سه شنبه 4 مهر 1391
10:22
مرسی هم دارای گروه مسلح در سوریه شد! گروه تازه مخالفان سوري با حمايت مصر به زودي اعلام موجوديت مي كند.

به گزارش پايگاه خبری شبكه العالم، پايگاه اينترنتي "جهينه نيوز" نوشت: پس از شكل گيري مخالفان سوري مورد حمايت مالي و سياسي تركيه به رهبري عبدالباسط سيدا تحت عنوان "شوراي ملي" و مخالفان سوري مورد حمايت قطر به رهبري هيثم المالح كه مقر آن در دمشق است و تحت عنوان "هيئت امناي انقلابي" فعاليت مي‌كند و همچنين پس از فعاليت مخالفان تكفيري وهابي به رهبري عدنان العرعور كه مورد حمايت عربستان سعودي است ؛ اكنون نوبت به شكل گيري گروه تازه اي از مخالفان سوري با حمايت دولت مصر رسيده كه قرار است تحت عنوان "تشكل ملي فراگير" رسيده است.

بر پايه اين گزارش جلسات برخي از سوري‌ها در يكي از هتل‌هاي قاهره براي اعلام موجوديت اين تشكل آغاز شده است.

به گفته منابع آگاه، وظيفه مخالفان جديد سوري، هياهو به نفع رئيس جمهور مصر و تبليغ شعار يكپارچه سازي (مخالفان سوري در تركيه، قطر و عربستان) است. تشكيل اين گروه در واقع مقدمه اي براي دخالت مصر در امور سوريه تا ابتكار عمل را از دست قطرِ دچار سكوت شده، تركيه دچار نابساماني و سعودیِ غرق در مشكلات عربستان و بحرين بگيرد و به تنها سخنگوي مخالفان سوري تبديل شود.

اين منابع تاكيد كردند كه آمريكا از اين گروه به طور جدي حمايت خواهد كرد زيرا بر خلاف قطر و عربستان، مرسي منتخب مردم مصر است و مانند تركيه نيست كه دچار بحران‌هاي داخلي است كه نتواند هجمه‌اي رسانه‌اي ضد سوريه را سامان دهد. به اين ترتيب انتظار مي‌رود همچنان كه در ابتداي بحران سوريه، هجمه رسانه‌اي روزانه بود، هجمه مصري نيز به هجمه‌اي روزانه تبديل شود.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد