امان: ایده تشکیل کنفدراسیون اردن و فلسطین قابل بررسی نیست

دوشنبه 12 شهريور 1397
14:14
امان: ایده تشکیل کنفدراسیون اردن و فلسطین قابل بررسی نیست سخنگوی دولت اردن در واکنش به اظهارات رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره موافقت با پیشنهاد آمریکا در خصوص تشکیل کنفدراسیون اردن و فلسطین، تأکید کرد که این ایده قابل بحث و بررسی نیست.

العالم - اردن

«جمانه غنیمات» سخنگوی دولت اردن بر موضع ثابت و شفاف اردن در قبال قضیه فلسطین مبنی بر راه‌حل دو دولت و تشکیل دولت فلسطین در مرزهای اشغالی سال ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تأکید کرد.

غنیمات در مصاحبه با خبرگزاری «عمون» اردن با اعلام این مطلب افزود که «عبدالله دوم» شاه اردن همواره تأکید کرده که هیچ جایگزینی برای راه‌حل دو دولت وجود ندارد و همواره برای تحکیم و تقویت این موضع دست از تلاش‌های دیپلماتیک برنداشته است.

وی همچنین تصریح کرد که پیشنهاد تشکیل کنفدراسیون اردن و فلسطین قابل بحث و بررسی نبوده و در دستور کار قرار ندارد.

رسانه‌های صهیونیستی روز یکشنبه (دیروز) گزارش دادند که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد ایجاد (حکومت) کنفدراسیون اردن-فلسطین را داده و وی به شرط اینکه رژیم صهیونیستی بخشی از آن باشد، با پیشنهاد مذکور موافقت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است