نمایندۀ صهیونیست ها در سازمان ملل:

احمدی نژاد در دنیا جایگاهی ندارد

سه شنبه 4 مهر 1391
14:58
احمدی نژاد در دنیا جایگاهی ندارد نماينده دائم رژيم اشغالگر قدس در سازمان ملل متحد گفت: احمدي نژاد در دنيا جايي ندارد، زيرا رييس حکومتي است که به طور متناوب، "قانون شکني" مي کند و "اصول اساسي" را زير پا مي گذارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "ران پروس اور" نماینده صهیونیست ها در سازمان ملل، امروز سه شنبه در گفتگوی اختصاصی با رادیو صدای اسرائیل تصریح کرد: گفته های احمدی نژاد دربارۀ انکار هولوکاست و نابودی اسرائیل، به بخشی از گفتمان بین المللی تبدیل شده است و این به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.

نماینده اسرائیل در سازمان ملل همچنین از خروج هیأت های نمایندگی امریکا، کانادا و اروپا در زمان سخنرانی احمدی نژاد در مجمع عمومی، استقبال کرد.

وی در مورد "قانون" هایی که دولت احمدی نژاد آنها را نقض کرده و "اصول اساسی" که آنها را زیر پا گذاشته، توضیحی نداد.

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند