روسیه: درآمد داعش به یک دهم کاهش یافت

سه شنبه 13 شهريور 1397
10:12
روسیه: درآمد داعش به یک دهم کاهش یافت رئیس اداره اطلاعات عملیاتی و روابط بین المللی سازمان امنیت فدرال روسیه اعلام کرد: درآمد گروه تروریستی داعش در چهار سال اخیر به یک دهم کاهش یافته است.

العالم- اروپا 

به نقل از ریانووستی، «سرگئی بسدا» در کنفرانس بین المللی مبارزه با فروش غیرقانونی تسلیحات و مبارزه با تروریسم در مسکو، گفت: درآمد سازمان تروریستی داعش از 3 میلیارد دلار در سال 2014 به حدود 300 میلیون دلار در سال کاهش یافته است.

وی افزود: چرا که آنها به مانند گذشته نفتی برای فروش ندارند و مناطقی نیز در اشغال آنان نیست که از مردم مالیات بگیرند.

رئیس اداره اطلاعات عملیاتی و روابط بین المللی سازمان امنیت فدرال روسیه خاطرنشان کرد: تروریست های داعشی شروع به سرمایه گذاری در بخش تجاری کرده اند و به این ترتیب درآمدهای خود را قانونی می کنند.

مقام امنیتی روس تصریح کرد که گروه تروریستی داعش می خواهد با سرمایه گذاری در امور تجاری، بطور منظم منابع مالی برای ادامه فعالیت های تروریستی خود به دست آورد.

بسدا بر ضرورت تقویت همکاری بین المللی برای قطع کامل درآمدهای تروریست ها ازجمله گروه داعش تاکید کرد.

گروه داعش که دو سال پیش بخش های وسیعی از عراق و سوریه را اشغال کرده بود با تلاش ارتش های این کشورها و حمایت کشورهای دوست از جمله ایران و روسیه در بغداد و دمشق به شدت سرکوب شد و بسیاری از مناطق تحت کنترل خود را از دست داد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم