امیرحاتمی: 1.3 میلیارد یورو برای اجرای طرح های پتروشیمی عسلویه سرمایه‌گذاری شده است

سه شنبه 13 شهريور 1397
14:22
امیرحاتمی: 1.3  میلیارد یورو برای اجرای طرح های پتروشیمی عسلویه سرمایه‌گذاری شده است
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ۳ طرح پتروشیمی با همکاری این وزارتخوانه با سرمایه‌گذاری ۱.۳ میلیارد یورویی ایجاد شده که ۱۵ درصد آن سرمایه گذاری مستقیم است.

العالم _ ایران / سیاسی

امیرسرتیپ امیر حاتمی در مراسم افتتاح سه طرح پتروشیمی در عسلویه با تاکید بر اینکه افتتاح این سه طرح نمادی از اقتصاد مقاومتی است اظهار داشت: این سه طرح عظیم پتروشیمی بخشی از توانمندی اقتصادی کشور در آستانه  شروع دهه پنجم انقلاب اسلامی است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به افتتاح پتروشیمی متانول مرجان در عسلویه خاطرنشان کرد: این واحد پتروشیمی با ظرفیت 1 میلیون و 650 هزار تن متانول وارد مدار تولید شده است.

حاتمی با اشاره با افتتاح پتروشیمی پردیس با توان 1 میلیون و 800 هزار تن اوره و 680 هزار تن آمونیاک بیان کرد: سومین طرح پتروشیمی که امروز مورد بهره برداری قرار گرفت پتروشیمی دماوند است که تولید برق و بخار از محصولات آن برای 24 واحد پتروشیمی پارس جنوبی است.

وی با اشاره به اینکه در اجرای این سه پروژه 1.3 میلیارد یورو سرمایه‌گذاری شده است گفت: 15 درصد سرمایه گذاری به صورت مستقیم و 85 درصد دیگر از محل بازار سرمایه و فاینانس خارجی تامین شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند