يمن، گرفتار فساد مراكز قدرت

سه شنبه 4 مهر 1391
19:18
 يمن، گرفتار فساد مراكز قدرت سخنگوي تشكل احزاب "ديدار مشترك" يمن تاكيد كرد كه سناريوي فساد مراكز قدرت در كشور بار ديگر در حال شكل گيري است.

"نايف القانص" روز سه شنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم تصريح كرد: رهايي از وضعيت موجود نيازمند دولتي قوي و كارآمد است كه بايد براي فراهم كردن زندگي عزتمندانه براي شهروندان تلاش كند.
سخنگوي تشكل احزاب ديدار مشترك يمن تاكيد كرد: وجود فقر، گرسنگي و بيكاري در يمن هيچ گاه ناشي از نبود امكانات نيست، بلكه نشات گرفته از نبود مديريت صحيح و قدرت گرفتن مفسدان است.
القانص اظهار داشت: وضعيت گرسنگي، فقر و بيكاري در يمن به دليل نبود مديريت صحيح هر روز در حال وخامت و بدتر شدن است.
وي افزود: اين معضلات، يكي از اساسي و اصلي ترين رنج هايي است كه مردم سال ها با آن دست و پنجه نرم كرده و سرانجام به خيابان ها ريختند و با انقلاب ضد رژيم حاكم، برطرف شدن اين مشكل را خواستار شدند.
القانص گفت: در گذشته ، يمن به سمتي سوق داده مي شد كه فاقد هرگونه رويكرد واقعي در جهت خودكفايي و استفاده از منابع نفتي، شيلات و كشاورزي بوده است و اين مساله در حال حاضر نيز مشاهده مي شود.
سخنگوي تشكل احزاب ديدار مشترك خاطر نشان كرد: وام هايي درگذشته به يمن پيشنهاد شد اما دولت وقت، از آن ها استفاده نكرد و حتي هيچ برنامه ريزي براي بهره برداري از چنين موقعيتي صورت نداد.
القانص گفت: يمني ها از فرايند تكيه به ديگران به هيچ وجه راضي نيستند.
وي تاكيد كرد: يمن با ثروت هاي طبيعي كه در اختيار دارد قادر است روي پاي خود بايستد و با كشورهاي پيشرفته و خودكفا رقابت كند زيرا، يكي از مجموعه كشورهاي ثروتمند جزيره عربي است كه سرشار از ثروت هاي طبيعي است.
القانص گفت: تنها مشكل يمن نداشتن مديريت كارآمد براي استفاده از ثروت هاي طبيعي آن است. در واقع دولت همواره به بيگانگان تكيه داشته و از اتكا به خود امتناع ورزيده است.
25-16:00
26


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی