برگزاری نشست فوق العاده فراکسیون "البناء" برای بررسی تحولات بصره

چهارشنبه 14 شهريور 1397
02:05
برگزاری نشست فوق العاده فراکسیون فراکسیون "البناء" سه شنبه شب نشستی فوق العاده را برای بررسی آخرین تحولات مربوط به بصره برگزار کرده است.

العالم-عراق

سخنگوی رسمی فراکسیون "البناء" در بیانیه‌ای اعلام کرد که این فراکسیون نشستی فوق العاده را در منزل هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح برای بررسی آخرین تحولات بصره برگزار کرد.

احمد الاسدی گفت: این نشست با هدف بررسی رویدادهای بصره و فشار به دولت و مسئولان عراقی برای ایجاد راه حل‌های فوری برگزار شده است.

وی افزود: در این نشست بر پایبندی فراکسیون البناء و حفاظت از طرح آن در عرصه ملی تاکید شده است.

بصره طی هفته‌های اخیر شاهد تظاهرات گسترده مردم در اعتراض به بیکاری و پایین بود سطح خدمات عمومی و رفاهی، تامین آب و برق و مبارزه با فساد در نهادهای دولتی است.

منابع خبری عراق اعلام کرد که روز سه شنبه، پنج نفر از تظاهرات‌کنندگان عراقی در درگیری با نیروهای امنیتی در بصره واقع در جنوب این کشور کشته و 11 نفر زخمی شدند.

 

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد