چه کسانی به مردم در بصره شلیک کردند؟

چهارشنبه 14 شهريور 1397
17:32
چه کسانی به مردم در بصره شلیک کردند؟ منابع امنیتی اعلام کردند که عوامل اصلی تیراندازی به سوی معترضان در اعتراضات اخیر بصره شماری از افراد بودند که سعی داشتند میان نیروهای امنیتی و معترضان درگیری ایجاد کنند.

العالم-عراق

خبرنگار شبکه العالم در عراق با انتشار گزارشی درخصوص اوضاع کنونی شهر بصره اعلام کرد که پس از تشدید نا آرامی ها طی شب گذشته  در شهر بصره، صبح امروز بار دیگر اوضاع به حالت عادی بازگشت.

این در حالی است که به دنبال به خشونت کشیده شدن اعتراضات مردمی در مرکز شهر بصره، نیروهای امنیتی عراق شب گذشته را در این شهر حکومت نظامی اعلام کرده بودند.

در این گزارش به نقل از نیروهای امنیتی عراق آمده است که عامل به خشونت کشیده شدن اعتراضات مردمی در بصره شماری از افراد بودند که سعی داشتند میان معترضان و نیروهای امنیتی درگیری ایجاد کنند.

بر اساس این گزارش، فرمانده عملیات بصره طی یک نشست مطبوعاتی تاکید کرده است که بر اساس تحقیقات صورت گرفته در جریان تیراندازی دو شخص خرابکار به سمت معترضان، شماری از آنها کشته و شماری نیز زخمی شدند

شایان ذکر است معترضان به شیوه نابسامان خدمات‌رسانی در استان بصره و آلودگی آب در این استان، برای چندمین روز متوالی به تظاهرات و اعتراضهای خود ادامه دادند.

ساکنان استان بصره که شمار آنها به بیش از دو میلیون نفر می‌رسد، دچار چند مشکل و بحران‌ هستند که آلودگی آب و کمبود آب شرب آخرین مورد آن است. تا حدی که کمیساریای حقوق بشر با استناد به آمار موجود در بیمارستانها اعلام کرده است که به دلیل این مسئله، 20 هزار شهروند بصره، مسموم شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم