سفیر رژیم صهیونیستی در اردن:

اسرائیل نتوانسته است  همه مشکلاتش را در منطقه  حل کند

چهارشنبه 14 شهريور 1397
19:07
اسرائیل نتوانسته است  همه مشکلاتش را در منطقه  حل کند سفیر جدید رژیم صهیونیستی در اردن در نخستین اظهاراتش اذعان کرد که این رژیم موفق نشده است همه مشکلاتش در منطقه را حل کند.

العالم-فلسطین اشغالی

 «عامیر وایسبرد» سفیر جدید رژیم صهیونیستی در اردن که دو روز پیش استوارنامه خود را تقدیم «عبدالله دوم» شاه اردن کرد، مدعی شد که «اسرائیل همانند سابق یک دولت منزوی نیست.»

وایسبرد در عین حال افزود که «ما نمی‌گوییم که در حل همه مشکلاتمان در منطقه موفق بودیم و روشن است که مخالفان صلح با اسرائیل وجود دارند و خواهان تحریم آن هستند اما بسیاری از اردنی‌ها این را درک می‌کنند که اسرائیل شریک مهم و موثقی است که می‌توان در برابر چالش‌هایی که اردن را تهدید می‌کند به آن اتکا کرد.»

طبق گزارش شبکه روسیا‌الیوم، این دیپلمات صهیونیست همچنین تصریح کرد که اگر چه امان و تل‌آویو در برخی موارد با یکدیگر اتفاق‌نظر ندارند اما اسرائیل یک شریک حقیقی و صادق برای اردن آن هم در شرایط دشواری است که اردن با آن مواجه است.  

سال گذشته در پی کشته شدن دو شهروند اردنی توسط نگهبان سفارت رژیم صهیونیستی، هیأت دیپلماتیک این رژیم امان را ترک کرد و به دنبال آن تنشی در روابط بین اردن و تل‌آویو ایجاد شد و سفارت این رژیم نیز تا چندین ماه تعطیل شد.

رژیم صهیونیستی پس از گذشت چند ماه از این حادثه با ارسال نامه‌ای به دولت اردن از وقوع این حادثه ابراز تأسف کرده و متعهد شد که غرامتی به خانواده‌های قربانیان پرداخت کند و این در حالی است که مردم اردن همچنان بر اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از این کشور تأکید دارند.

سفیر جدید رژیم صهیونیستی در اردن در گذشته عهده‌دار منصب رئیس بخش تحقیقات سیاسی در وزارت خارجه و سخنگوی سابق سفارت این رژیم در امان بود و به زبان عربی تسلط دارد.

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران