پامپئو: قطع کامل خرید نفت از ایران برای برخی کشورها زمان بر است/ هند احتمالا معافیت می‎گیرد

جمعه 16 شهريور 1397
10:10
پامپئو: قطع کامل خرید نفت از ایران برای برخی کشورها زمان بر است/ هند احتمالا معافیت می‎گیرد وزیر امور خارجه آمریکا که برای مجاب کردن هند به توقف کامل خرید نفت ایران در این کشور به سر می برد، گفت: «در زمان‌هایی که نیاز ببینیم، برای خریداران نفت ایران برخی استثناءها را قائل می‌شویم».

العالم ـ آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه انتظار دارد همه کشورها خرید نفت از ایران را به صفر برسانند، تهدید کرد که در غیر این صورت با تحریم‌های سختی مواجه خواهند شد.

وی که در هند به سر می‌برد، با بیان برخی استثناءها برای برخی کشورها، افزود: «کشورهایی هستند که توقف کامل خرید نفت از ایران برای آنها مدتی زمان‌بر است، به همین دلیل ما نیز معافیت‌هایی را برای آنها در نظر می‌گیریم».

وزیر خارجه آمریکا همچنین افزود: «در زمان‌هایی هم که نیاز ببینیم، برای خریداران نفت ایران برخی استثناءها را قائل می‌شویم».

پامپئو برای ترغیب هرچه بیشتر هند به قطع خرید نفت از ایران، مدعی شد: «خوشحال می‌شویم که با (اعطای) محصولات آمریکایی (به هند)، نخریدن نفت از ایران را جبران کنیم. می‌خواهیم کسری تجاری با هند را کاهش دهیم».

وی پیشتر به خبرنگاران گفته بود که مذاکرات مفصلی را با مقامات هندی برای مجاب کردن آنها به قطع خرید نفت از ایران انجام داده و ابراز امیدواری کرد که دهلی‌نو به این درخواست واشنگتن پاسخ مثبت دهد.

به گزارش تسنیم، با وجود تلاش‌های دولت آمریکا،‌ هند که سومین وارد کننده نفت جهان و دومین وارد کننده نفت ایران بعد از چین است، درخواست ادامه روابط تجاری بویژه در زمینه نفت با ایران را داشته است.

یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا پیش از این سفر از تصمیم آمریکا برای اعمال موردی تحریم نفتی خود در هند خبر داد که این یعنی یعنی هند برای خرید هر محموله نفت ایرانی، از آمریکا مجوز بگیرد. 

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه