افشای جزئیات کمک های "اسرائیل" به تروریست های سوریه توسط روزنامه های این رژیم

جمعه 16 شهريور 1397
13:31
افشای جزئیات کمک های روزنامه "جروزالم پست"، چاپ رژیم صهیونیستی با انتشار گزارشی از کمک مالی و تسلیحاتی این رژیم به تروریست ها در ارتفاعات جولان در سوریه، جنجال به پا کرد.

العالم - سوریه

در این گزارش آمده است ارتش رژیم اشغالگر در چارچوب عملیاتی موسوم به "همسایه خوب"، مبالغ قابل توجهی کمک مالی و تسلیحاتی و مهمات در اختیار عناصر افراطی سوریه در ارتفاعات جولان قرار داده است. این رژیم در قالب این عملیات به طور منظم سلاح های سبک و مهمات و نیز مبلغ قابل توجهی پول برای خرید اسلحه بیشتر به تروریست های سوریه کمک کرده است.

بر اساس این گزارش که به زبان انگلیسی در این روزنامه اسرائیلی منتظر شده است این عملیات در سال 2016 آغاز شده است و در این مدت این رژیم بیش از 1524 تن غذا، 250 تن لباس، 947 لیتر سوخت، 21 موتور برق و 24900 مورد از انواع تجهیزات پزشکی و دارو به تروریست ها کمک کرد. این در حالی است که بشار اسد پیشتر درباره این موضوع بارها هشدار داده بود.

در این گزارش همچنین تصریح شده است که بشار اسد، رئیس جمهور سوریه پیشتر اعلام کرده بود که ارتش سوریه سلاح هایی را از تروریست ها کشف کرده است که روی آنها علائم و نوشته های اسرائیلی حک شده است و این خود ثابت می کند که این سلاح ها از رژیم اسرائیل به دست تروریست ها رسیده است.

البته این گزارش بلافاصله حذف شد اما مجله "فورین پالیسی" گزارشی با همین مضمون منتشر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند