"عبدالكريم العنزي" ادعاي آمريكا مبني بر قاچاق سلاح از ايران به سوريه از طريق عراق را سياسي و با هدف سرپوش گذاشتن بر فيلم توهين آميز به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) توصیف کرد.
العنزي افزود : آمريكا قصد دارد با ايجاد بحرانی جديد، ذهن ملت عراق را از فيلم توهين آميز منحرف كند.
وي تاكيد كرد: در صورتي كه آمريكا بتواند با ارائه مستندات ، مشاركت عراق در قاچاق سلاح و تروريست به سوريه را ثابت كند، دولت عراق تحت پيگرد قرار خواهد گرفت.
العنزي خاطرنشان كرد: اين اتهام آمريكا عليه عراق در چارچوب فضاي انتخاباتي حاكم بر حزب دموكرات كه اوباما نامزد آن است صورت مي گيرد.
وي جنجال آفريني دولت آمريكا درباره قاچاق سلاح به سوريه از طريق عراق را با اختلاف ميان دو حزب جمهوري و دموكرات در آمريكا مرتبط دانست.
العنزي، بازديد اخير دو هيئت آمريكايي و انگليسي از عراق را نشانۀ همكاري كامل عراق براي ممانعت از عبور هرگونه هواپيماي حامل سلاح از آسمان اين كشور به سمت سوريه دانست و گفت: نمونه بارز اين امر، جلوگيري از عبور هواپيماي كره شمالي است زيرا عراق مي خواهد در مسئله سوريه بي طرف باشد.
العنزي، عربستان و قطر را در ارائه چهره مخدوش از عراق متهم دانست، در حالي كه اين دو كشور، خودشان در حمايت مالي و تسلیحاتی از تروريست ها و اعزام آنان به سوريه نقش دارند.
وي همچنين تاكيد كرد: عراق مايل نيست در امور داخلي ساير كشورها به ویژه سوريه دخالت كند زيرا هرگونه بحران در سوريه تاثیر منفي بر اوضاع عراق خواهد داشت.
Sm-26-17:08