اطلاعیه جدید مسؤولان برگزاری تظاهرات در بصره

شنبه 17 شهريور 1397
00:41
اطلاعیه جدید مسؤولان برگزاری تظاهرات در بصره

گردانندگان تظاهرات اعتراضی در بصره طی اطلاعیه ای سوء استفاده آشوبگران از مطالبات خود را محکوم کردند.

العالم - عراق

در این اطلاعیه آمده است: تظاهرات ما مسالمت آمیز بود اما عده ای آشوبگر و مرتبط با جریان بعث و گروه تروریستی داعش آن را از مسیرش منحرف کردند و با سوزاندن ادارات و سازمان های دولتی خسارات بسیاری به بار آوردند.

در بخش دیگر این اطلاعیه آمده است: به همه شهروندان در بصره اعلام می کنیم فردا شنبه هیچگونه تظاهراتی از سوی مردمی که خواستار مطالبات قانونی از دولت هستند برگزار نخواهد شد تا نیروهای نظامی فرصت داشته باشند عناصر نفوذی بعثی و داعش را شناسایی و دستگیر کنند.

ناآرامی ها در بصره سه شنبه گذشته و در اعتراض به فساد اداری، بی توجهی دولت به در خواست های مردم، بیکاری، کمبود خدمات، آلودگی و شوری بیش از حد آب آغاز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت