ترامپ دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین را می بندد

دوشنبه 19 شهريور 1397
08:47
ترامپ دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین را می بندد
نشریه وال استریت ژورنال به نقل از مقام های دولت ترامپ گزارش داد که مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه (به وقت محلی) بسته شدن دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین در واشنگتن را اعلام می کند.

العالم _ فلسطین اشغالی

وال استریت ژورنال با اعلام این خبر اظهارداشت: که براساس متنی که از سخنرانی روز دوشنبه (به وقت واشنگتن) جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید رویت کرده، وی قصد دارد بسته شدن دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین را اعلام کند.

براساس این گزارش، در سخنرانی بولتون آمده است: وقتی که فلسطینیان آغاز مذاکرات مستقیم و معنی دار با اسرائیل (رژیم صهیونیستی) را رد می کنند، دولت ترامپ این دفتر را باز نگه نمی دارد.

وال استریت ژورنال همچنین گزارش داد که آمریکا قصد دارد دیوان بین المللی کیفری را در صورت تحقیق درباره جنایت های آمریکا در افغانستان و جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان تهدید به تحریم کند.

در متن سخنرانی بولتون تاکید شده است که اگر دادگاه (بین المللی کیفری) در تعقیب آمریکا، اسرائیل یا دیگر متحدان ایالات متحده باشد، واشنگتن ساکت نمی نشیند.

مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا همچنین قصد دارد قضات و دادستان های دیوان بین المللی کیفری را تهدید به ممنوعیت ورود به آمریکا، توقیف سرمایه های آنان و همچنین تعقیب آنان در نظام قضایی این کشور کند.

بولتون معتقد است که آمریکا باید همین کار را با شرکت ها یا کشورهایی که به تحقیقات دیوان بین المللی کیفری علیه آمریکایی ها کمک کنند، انجام دهد.

دیوان کیفری بین‌المللی نخستین دادگاه دائمی بین‌المللی برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایت جنگی و تجاوز است که مقر آن در لاهه، هلند قرار دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود