رهبر کره شمالی: توپ در زمین آمریکاست

دوشنبه 19 شهريور 1397
21:22
رهبر کره شمالی: توپ در زمین آمریکاست
رهبر کره شمالی در گفتگو با نماینده روسیه در مراسم تاسیس کره شمالی اعلام کرده که اقدامی یکجانبه از سوی کشورش برای خلع سلاح صورت نخواهد گرفت.

 

العالم - آسیا

رویترز نوشت، ریانووستی گزارش داد یک مقام ارشد روسیه که در روزهای گذشته با رهبر کره شمالی دیدار کرده به نقل از کیم جونگ اون گفت که او هیچ برنامه‌ای برای گام های یکجانبه به سمت خلع سلاح نداشته و در عوض منتظر واکنش آمریکا به گام‌هایی است که او تا کنون برداشته است. به گفته رهبر کره شمالی اکنون توپ در زمین آمریکا افتاده است.

والنتینا ماتوینکو، رئیس سنای روسیه که روز شنبه با رهبر کره شمالی دیدار کرد گفت که کیم جونگ اون در مورد اظهاراتش درباره رئیس جمهوری آمریکا رفتاری مودبانه و دیپلماتیک داشته است. ماتوینکو همچنین گفت که رهبر کره شمالی امیدوار به حمایت روسیه از تضعیف تحریم‌های آمریکا علیه کره شمالی است.

"والنتینا ماتوینکو" رئیس شورای فدراسیون (سنای) روسیه در پایان ملاقات روز شنبه خود با "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی اعلام کرد که وی پیام کتبی "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه را به وی تقدیم کرده و کیم در پاسخ اعلام نمود که آمادگی و تمایل زیادی برای انجام یک سفر رسمی به روسیه دارد.

به گفته وی، رهبر کره شمالی مایل نیست که این دیدار به تاخیر بیفتد و ازهم اکنون دستور داده تا روند فراهم سازی مقدمات آن و دستیابی به توافق درباره زمان و مکان آن، از طریق کانال‌های دیپلماتیک آغاز شود.

تسنیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد