غرق شدن بیش از ۱۰۰ پناهجو در سواحل لیبی

دوشنبه 19 شهريور 1397
23:23
غرق شدن بیش از ۱۰۰ پناهجو در سواحل لیبی
بیش از ۱۰۰ نفر از پناهجویان بر اثر واژگونی قایق در سواحل لیبی غرق شدند.

 

العالم - لیبی

گروه امدادرسانی گارد ساحلی لیبی دوشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ نفر از پناهجویان بر اثر واژگونی قایق در سواحل این کشور غرق شدند.

هویت پناهجویان غرق شده هنوز مشخص نیست، اما عمدتا از کشورهای آفریقایی هستند که برای مهاجرت به اروپا مسیر دریایی را  انتخاب می‌کنند.

هر ساله هزاران مهاجر غیر قانونی در مسیر مهاجرت به اروپا جان خود را در دریای مدیترانه از دست می‌دهند.

در سال گذشته میلادی، ده‌ها هزار مهاجر غیرمجاز با گذشتن از دریای مدیترانه، خود را از شمال آفریقا به ایتالیا رسانده‌اند که یک چهارم آنها، تنها در ماه ژوئن از این مسیر گذشتند.

لیبی با کشورهای اروپایی واقع در شمال دریای مدیترانه کمتر از 300 کیلومتر فاصله دارد و دریای مدیترانه نیز قاره آفریقا را از اروپا جدا کرده است.  

بی ثباتی و عدم دولت مرکزی قدرتمند در لیبی سبب شده است کنترل زیادی بر مناطق ساحلی انجام نشود و سواحل این کشور به دلیل نزدیک بودن به ایتالیا، به جولانگاه قاچاقچیان انسان تبدیل شود. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه