ولید المعلم: برای بازسازی سوریه ایران و روسیه در اولویت هستند/ غرب تروریست ها را به تخریب زیرساخت‌های سوریه تشویق کردند

سه شنبه 20 شهريور 1397
23:25
ولید المعلم: برای بازسازی سوریه ایران و روسیه در اولویت هستند/ غرب تروریست ها را به تخریب زیرساخت‌های سوریه تشویق کردند وزیر خارجه سوریه با اشاره به نقش ایران و روسیه در کمک به سوریه در مبارزه با تروریسم گفت: طبیعی است که برای بازسازی سوریه ایران و روسیه در اولویت باشند.

العالم - سوریه

ولید المعلم وزیر خارجه سوریه در گفت‌وگو با مجله روسی "زندگی بین‌المللی" گفت: این اولین بار نیست که سوریه در معرض حمله آمریکا به بهانه استفاده از سلاح‌های شیمیایی قرار می‌گیرد و آمریکا سلاح شیمیایی را بهانه‌ای برای توجیه تجاوز به سوریه به کار می‌برد.

وی افزود: سناریوی ساختگی استفاده از سلاح‌های شیمیایی و تلاش برای متهم کردن دولت سوریه به استفاد از آن به آسانی صورت می‌گیرد و برای انجام این کار  گروه تروریستی "کلاه سفیدها" که توسط سرویس‌های جاسوسی انگلیس تشکیل شده و از سوی تعدادی از کشورهای غربی برای اجرای چنین سناریوهایی حمایت می‌شوند، به خدمت گرفته می‌شود.

وزیر خارجه سوریه تاکید کرد که چنین سناریویی هیچ پایه قانونی ندارد و با نادیده گرفتن شورای امنیت سازمان ملل اجرا می‌شود اما حقیقت این است که سوریه سلاح‌های شیمیایی ندارد.

وی درباره حل و فصل بحران سوریه گفت: آنچه به حل و فصل سیاسی در سوریه کمک می‌کند توقف دخالت خارجی در امور داخلی سوریه است و هنگامی که این دخالت‌های خارجی کاملا متوقف شوند گفت‌وگو فقط بین سوری‌ها خواهد بود و این امر به پیشبرد موفقیت‌آمیز روند سیاسی کمک می‌کند.

المعلم درباره دلایل کنار گذاشته شدن کشورهای غربی از مشارکت در بازسازی سوریه بعد از جنگ گفت: آنها تروریست‌ها را به تخریب زیرساخت‌های سوریه تشویق کردند بنابراین آنها به دنبال مشارکت در تامین بودجه برنامه بازسازی سوریه تا زمان پایان روند سیاسی نیستند و هدف آنها تسلط بر روند سیاسی به‌ویژه بعد از شکست در اقدامات خصمانه خود علیه سوریه است.

وزیر خارجه سوریه گفت: سوریه در جنگ علیه تروریسم به دوستان از جمله ایران و روسیه تکیه کرد و طبیعی است که این دو کشور در اولویت مشارکت در روند بازساسی سوریه قرار بگیرند و این یعنی وفاداری به فداکاری‌هایی که این دو کشور برای سوریه انجام دادند. 

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند