تخریب نمادهای عاشورا توسط مزدوران آل خلیفه

چهارشنبه 21 شهريور 1397
01:57
تخریب نمادهای عاشورا توسط مزدوران آل خلیفه

مزدوران آل خلیفه، نمادها و جلوه های عاشورایی را در شهرک بلاد قدیم بحرین تخریب کردند.

العالم - بحرین

به گزارش روز سه شنبه رسانه های بحرینی، مزدوران لباس شخصی رژیم آل خلیفه با هجوم به شهرک بلاد قدیم، اقدام به تخریب نمادهای عاشورایی و پاره کردن پرچم های عزاداری کردند.
در این حمله که با پشتیبانی خودروهای نظامی صورت گرفت، بسیاری از نمادهای عاشورایی در بخش های مختلف بلاد قدیم تخریب شد.
ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین در بیانیه ای، این اقدام رژیم آل خلیفه را گامی دیگر در راستای اقدامات خصمانه رژیم حاکم برضد پیروان مذهب تشیع دانست.
این درحالی است چند روز پیش 'خلیفه بن سلمان آل خلیفه' نخست وزیر بحرین در دیدار با شماری از شیعیان خود فروخته این کشورتلاش کرد خود را به عنوان حامی و احیاگر شعائر حسینی معرفی کند.
بحرین از بهمن سال 1389 صحنه برگزاری اعتراض خیابانی مردم است که خواستار برکناری رژیم آل خلیفه و آزادی زندانیان سیاسی هستند.
ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده ها کشته و هزاران زخمی بر جای گذاشته است. گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند
رژیم آل خلیفه با ادامه سیاست سرکوب اعتراضات، ده‌ها معترض را کشته و بسیاری از فعالان سیاسی و مخالف را لغو تابعیت یا به حبس‌های طولانی‌مدت محکوم کرده است.

 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران