زنگنه: تصمیمی برای 2 نرخی شدن بنزین گرفته نشده است

چهارشنبه 21 شهريور 1397
15:17
زنگنه: تصمیمی برای 2 نرخی شدن بنزین گرفته نشده است وزیر نفت با بیان این که هنوز تصمیمی برای افزایش و یا دو نرخی شدن بنزین اخذ نشده است، گفت: بنزین به میزان کافی وجود دارد و مشکلی نیست.

 

العالم - ایران / اقتصادی

بیژن زنگنه امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، درباره کمبود بنزین سوپر اضافه کرد: بنزین به میزان کافی وجود دارد، امکان دارد که یک جایگاهی بنزین سوپر کافی نداشته است.

وزیر نفت درباره قاچاق سوخت نیز تصریح کرد که حجم قاچاق زیاد شده است. «این موضوع مختص به قاچاقچیان نیست و همه هستند.»

زنگنه درباره سرمایه گذاری در میدان های نفتی الوند و البرز نیز گفت: توافق ما با جمهوری آذربایجان درباره میدان های یاد شده در اواخر پارسال انجام شده و قرار است منافع آن پس از بهره برداری به صورت برابر تقسیم شود.

اجحاف در حق مصرف کنندگان نهایی پتروشیمی

‎وی درباره عرضه محصولات پتروشیمی در بورس نیز گفت: آنچه اکنون در بورس رخ داده، ارتباطی به پتروشیمی ها ندارد؛ مسایل مربوط به تنظیم بازار است که باید برای آن تصمیم گیری شود، زیرا اکنون در حق مصرف کنندگان نهایی اجحاف می شود.

وزیر نفت در عین حال نرخ خوراک گاز پتروشیمی ها را منطقی دانست و گفت: میزان آن به قیمت صادرات نیست؛ اکنون نرخ گاز صادراتی حدود 20 سنت است.

زنگنه ادامه داد: نرخ تسعیر ارز پتروشیمی ها براساس نرخ رسمی است و آنها محصولات خود را براین اساس می فروشند.
 

0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم