انصارالله: عربستان حمله به انبارهای مواد غذایی الحدیده را در سر دارد

جمعه 23 شهريور 1397
11:04
انصارالله: عربستان حمله به انبارهای مواد غذایی الحدیده را در سر دارد  رئیس کمیته عالی انقلاب یمن و عضو ارشد جنبش انصارالله درباره تصمیم ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان برای هدف قرار دادن انبارهای حاوی مواد غذایی و سیلوها در الحدیده و حملات کور به مناطق پرجمعیت این استان هشدار داد.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش پایگاه خبری المسیره، "محمد علی الحوثی" افزود: ائتلاف سعودی تصمیم به بمباران انبارهای نهادهای بین‌المللی حاوی مواد غذایی و سیلوها و مناطق مسکونی پرجمعیت در استان الحدیده واقع در غرب یمن دارد.
رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در صفحه توئیتر خود نوشت که ائتلاف سعودی برای حمله به انبارهای حامل مواد غذایی و سیلوها در الحدیده به بهانه اینکه انبارهای سلاح هستند، برنامه دارند و علاوه بر آن می‌خواهند حملات کوری در مناطق مسکونی پرجمعیت در این استان انجام دهند.
عضو ارشد جنبش انصارالله یمن افزود: این تصمیم ائتلاف متجاوز در حالی گرفته می ‌شود که همزمان، رسانه‌های کشورهای متجاوز برای توجیه جنایت‌های این کشورها در الحدیده تبلیغات می کنند.
استان الحدیده طی روزهای اخیر در پی شکست مذاکرات ژنو به دلیل مانع‌ تراشی‌های عربستان، شاهد حملات زمینی و هوایی شدید ائتلاف سعودی است.
جنگنده‌های وابسته به ائتلاف سعودی چهارشنبه شب، به مناطق پرجمیعت در منطقه 16کیلو استان الحدیده با هدف پشتیبانی حملات زمینی مزدوران عربستانی طرفدار عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری ، حملات کور انجام دادند که به دنبال آن، بیش از ۴۵ نفر از غیرنظامیان یمنی کشته و زخمی شدند.
ائتلاف سعودی از روز ۲۳ خرداد ماه عملیات موسوم به 'پیروزی طلایی' را برای اشغال بندر مهم و استراتژیک الحدیده آغاز کرده که با گذشت حدود سه ماه از شروع این عملیات، نه تنها پیشروی خاصی نداشته، بلکه در باتلاق الحدیده و غرب یمن گیر افتاده است.
به گزارش ایرنا، حملات ائتلاف سعودی به یمن به بهانه بازگرداندن قدرت به منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری ایین کشور، از مارس ۲۰۱۵ (فرودرین ماه ۱۳۹۴) آغاز شده و موجب کشته و زخمی شدن هزاران نفر از غیرنظامیان یمنی شده است.
عربستان و امارات با تشکیل یک ائتلاف خودخوانده و با چراغ سبز واشنگتن از ششم فروردین ماه 94 به بهانه بازگشت منصور هادی به قدرت، حملات همه جانبه خود به این کشور فقیر عربی را آغاز کردند که در جریان آن تاکنون حدود 14 هزار یمنی کشته و هزارات تن دیگر زخمی و آواره شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌بی‌اس: 9 جنگنده در حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند


پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا»


کودکان غزه زخم‌های جنگ را به قدرت و پیروزی تبدیل می‌کنند


بقائی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌پذیرد


سفیر ایران: تحریم شرکت‌های هواپیمایی نقض قوانین است


نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم