تازه ترین اخبار از تحولات میدانی یمن؛

رویارویی نیروهای یمن با خودروهای زرهی امارات در الحدیده/ حمله موشکی یمنی ها به پادگان سعودی ها در نجران

جمعه 23 شهريور 1397
15:24
رویارویی نیروهای یمن با خودروهای زرهی امارات در الحدیده/ حمله موشکی یمنی ها به پادگان سعودی ها در نجران درگیری نیروهای یمنی با متجاوزان و مزدوران سعودی در جنوب شرق الحدیده ادامه دارد.

العالم - يمن

نیروهای یمنی در شرق فرودگاه الحدیده در ساحل غربی به نبرد رو در رو با خودرهای زرهی امارات مشغول هستند این در حالی است که ائتلاف متجاوز سعودی درصدد تلاش برای پیشروی گسترده به سوی منطقه کیلومتر 16 هستند.

این درگیری های خشونت آمیز در منطقه به انهدام خودروهای زرهی امارات و کشته و زخمی شدن دهها نفر و فراری دادن گروهی مزدوران در اوج بیم و وحشت بوده است.

استان الجوف نیز به دنبال تلاش مزدوران برای پیشروی به سوی وادی سلبه شاهد درگیری های خشونت آمیزی در بخش خب و الشعف است.

یگان موشکی یمن ،یک موشک بالستیک بدر 1 به پادگان ارتش سعودی در نجران شلیک کرد.

یک منبع نظامی نیز از هدف قرار گرفتن یک پادگان جدید ارتش سعودی و تلفات زیاد در میان ارتش و مزدوران سعودی خبرداد.

در نجران نیز یگان موشکی فتجمع ارتش سعودی در منطقه السدیس را در گذرگاه علب در عسیر هدف قرار داد که به کشته و زخمی شدن شماری انجامید.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد