تغییر تهدیدهای اشغالگران به پیش‌گویی

يکشنبه 9 مهر 1391
07:07
تغییر تهدیدهای اشغالگران به پیش‌گویی مسئولان رژيم اشغالگر که تا پيش از اين مدعي بودند حمله به تأسيسات هسته اي جمهوري اسلامي ايران و جنگ بسيار حتمي است، به دليل همراه نشدن مجامع بين المللي، با تغيير لحن خود به پيش‌گويي درباره آينده ايران روي آورده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "آویگدور لیبرمن" وزیرخارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد: "ایران با فاجعه اقتصادی، و کاهش ارزش پول، نقص کالاهای اساسی، افزایش جرم، و تلاش شهروندان برای فرار مواجه شده است"!!.

لیبرمن بدون اشاره به منابعش برای اعلام این فرضیات خود، با مطرح کردن ادعایی عجیب تر، پیش‌بینی کرد: "تحریم های اعمال شده علیه ایران درحال ثمر دادن است، و تشدید آن قبل از انتخابات ایران در سال 2013 موجب سقوط این کشور می شود و این کشور شاهد انقلابی مانند انقلاب 25 ژانویه مصر خواهد بود"!!.

درحالیکه درخواستها و تهدیدهای علنی مسئولان رژیم اشغالگر برای حمله به تأسیسات هسته ای ایران، همواره با دیوار مخالفت آمریکا و هم پیمانان این رژیم برخورد کرده است؛ وزیر خارجه این رژیم درخواست کرد که گفت و گو ها با دولت آمریکا در خصوص ایران رسانه‌ای نشود.

سران رژیم صهیونیستی پیش از این با تکرار تهدیدهای علنی برای حمله هرچه سریعتر به تأسیسات هسته ای ایران، مدعی شده بودند که چنین حمله‌ای حداکثر 500 کشته برای این رژیم هزینه خواهد داشت.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک هفته پیش، با بیان اینکه درصورت بروز جنگ هیچ کشور بی طرفی در منطقه وجود نخواهد داشت تأکید کرد، جمهوری اسلامی ایران پایگاه های آمریکا در منطقه را خاک این کشور می داند، و این جنگ به جنگ جهانی سوم تبدیل می شود.

سردار سرتیپ پاسدار "امیرعلی حاجی زاده" به شبکه العالم گفته بود: اصولا جنگ بین ایران با رژیم صهیونیستی و یا امریکا به صورت مستقل را نمی توان تصور کرد؛ یعنی هرکدام از این دو طرف شروع کننده جنگ باشد، دیگری نیز وارد جنگ خواهد شد.



0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد