جنجالی شدن مواضع مصر درباره اراضی اشغالی

يکشنبه 9 مهر 1391
14:32
جنجالی شدن مواضع مصر درباره اراضی اشغالی اظهارات يکي از مشاوران سياسي رئيس جمهور مصر مبني بر اينکه اين کشور رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي شناسد، به موضوعي جنجالي در اراضي اشغالي تبديل شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد سیف الدوله" مشاور امور عربی "محمد مرسی" گفت: در مرزهای شرقی مصر یک سرزمین اشغال شده عربی به‌نام "فلسطین" وجود دارد که برای همیشه این نام باقی خواهد ماند.

رادیو رژیم صهیونیستی با نقل این خبر تأکید کرد که این مسئول مصری "اسرائیل" را "رژیم صهیونیستی" خوانده و از طرح تغییر توافقنامه کمپ دیوید حمایت کرده است.

این رادیو به نقل از منابع صهیونیستی تأکید کرد که این رژیم "بسیار متأسف است که مشاور رئیس جمهوری مصر معاهده کمپ دیوید را نادیده گرفته، چرا که به موجب این معاهده، مصر اسرائیل را به رسمیت شناخته است".

رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از این منابع، از مصر خواست که موضع رسمی خود را در خصوص اظهارات "سیف الدوله" اعلام کند.

این اظهارات درحالی مطرح شده است که "یاسر علی" سخنگوی ریاست جمهوری مصر در اظهاراتی در حاشیه نشست های مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گفته است، مصر همه توانایی های لازم را برای اعمال حاکمیت خود بر سینا و ایجاد ثبات و امنیت در این منطقه در اختیار دارد؛ بدون آنکه نیازی به تعدیل توافقنامه کمپ دیوید باشد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند