سازمان ملل، کره‌شمالی را به دور زدن تحریم‌ها متهم کرد

يکشنبه 25 شهريور 1397
08:27
سازمان ملل، کره‌شمالی را به دور زدن تحریم‌ها متهم کرد هیات کارشناسان سازمان ملل برای نظارت به اجرای تحریم‌ها علیه کره‌شمالی، پیونگ‌یانگ را به دور زدن نظام تحریم‌ها متهم کرده است.

العالم- آسیا 

به نقل از وال‌استریت ژورنال، هیات کارشناسان سازمان ملل برای نظارت به اجرای تحریم‌های کره‌شمالی، روز شنبه در گزارش خود اعلام کرد که «شواهدی تازه» درباره اقدام پیونگ‌یانگ به نقض تحریم‌های اقتصادی بین‌المللی علیه این رژیم، به‌ویژه درخصوص ممنوعیت واردات سلاح و سوخت، وجود دارد.

در این گزارش ادعا شده است که پیونگ‌یانگ، به‌رغم تحریم‌ها، فروش سلاح به سوریه، یمن، لیبی و برخی کشورهای جنگ‌زده متوقف نکرده است.

کارشناسان همچنین افزایش میزان عرضه سوخت به کره‌شمالی از طریق کشتی‌های خارجی و انتقال ذغال‌سنگ کره شمالی به چین را رصد کرده‌اند.

طبق این گزارش سازمان ملل، تحریم‌های مالی علیه کره‌شمالی ضعیف اجرا می‌شود؛ زیرا پیونگ‌یانگ معاملات مالی را  از طریق مزودران خارجی خود دست‌کم در پنج کشور انجام می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت