دیدار سناتور ارشد آمریکایی با رئیس جمهور کوبا

جمعه 30 شهريور 1397
11:45
دیدار سناتور ارشد آمریکایی با رئیس جمهور کوبا باب کورکر، سناتور ارشد جمهوری‌خواه با سفر به هاوانا با رئیس جمهور کوبا درباره روابط دوجانبه رایزنی کرد.

العالم- آمریکا

 سناتور «باب کورکر»، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا که روز چهارشنبه وارد «هاوانا» شده بود، با «میگل دیاز کانل»، رئیس جمهور کوبا دیدار کرد.

سناتور ارشد جمهوری‌خواه که مواضع انتقادی نسبت به سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دارد، در دومین سفر خود به پایتخت کوبا با رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرده است.

بنا بر گزارش رسانه دولتی کوبا، موضوع گفت‌وگوی کورکر و دیاز، روابط پرتنش میان آمریکا و کوبا و دیگر مسائل دارای منافع مشترک میان دو کشور عنوان شده است.

این نخستین دیدار یک مقام بلندپایه آمریکایی با دیاز پس از انتخاب وی به جانشینی «رائول کاسترو» به سمت ریاست جمهوری کوبا در ۱۹ آوریل سال جاری میلادی (۳۰ فروردین) است. 

دیاز که هفته آینده به منظور شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد راهی نیویورک خواهد شد، طی مصاحبه‌ای گفت تا زمانی که دولت آمریکا «رویکرد غیرعادی» در قبال کوبا را ادامه دهد، گفت‌وگویی با ترامپ نخواهد داشت.

ترامپ پس از ورود به کاخ سفید، تحریم‌های اقتصادی علیه کوبا را تشدید کرده و تعداد کارمندان سفارت آمریکا در هاوانا را به طرز محسوسی کاهش داده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد