ایران جان باختن دهها نفر در حادثه غرق شدن كشتی در تانزانیا را تسلیت گفت

جمعه 30 شهريور 1397
12:38
ایران جان باختن دهها نفر در حادثه غرق شدن كشتی در تانزانیا را تسلیت گفت سخنگوی وزارت امور خارجه حادثه جان باختن دهها نفر در حادثه غرق شدن كشتی در تانزانیا را تسلیت گفت.

العالم- ایران/ سیاسی 

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز تاسف از جان باختن دهها نفر در حادثه غرق شدن يک كشتی در درياچه ويكتوريا، اين حادثه را به ملت و دولت تانزانيا و خانواده جان باختگان تسليت گفت و با آنها ابراز همدردی کرد.

در پی واژگونی یک قایق تانزانیایی در «دریاچه ویکتوریا» دست‌کم ۷۹ نفر غرق شدند. این حادثه بعدازظهر روز پنجشنبه(دیروز) به وقوع پیوست.

طبق برآوردهای اولیه، این قایق حامل بیش از ۳۰۰ مسافر بوده است و از سرنوشت بسیاری از سرنشینان آن خبری در دست نیست.

«جان مونگلا»، مقام منطقه «اموانزا» تانزانیا همچنین اعلام کرد ۳۷ نفر از سرنشینان این قایق نجات یافته‌اند.

مونگلا درباره تعداد سرنشینان این قایق به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «در حال حاضر امکان ارزیابی وجود ندارد. اکنون تمرکز ما بر امداد و نجات است».

این قایق که در حال جابجایی بین «اوکارا» و «بوگولورا» بود، در نزدیکی منطقه اموانزا واژگون شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه