لاوروف: جبهه النصره تا نیمه ماه اکتبر، باید مناطق حائل غیرنظامی‌ را ترک کند

جمعه 30 شهريور 1397
19:14
لاوروف: جبهه النصره تا نیمه ماه اکتبر، باید مناطق حائل غیرنظامی‌ را ترک کند وزیر خارجه روسیه می‌گوید نظام [پرداخت] دلار خود را بی‌اعتبار کرده است و اطمینان به این ارز به شدت در حال کاهش است.

 

العالم - اروپا

وزیر خارجه روسیه می‌گوید تروریست‌های جبهه النصره باید تا نیمه ماه اوکتبر، از مناطق حائل غیرنظامی‌شده در [شمال] سوریه خارجه شوند و تمامی سلاح‌های سنگین باید از آنجا خارج شوند.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه افزود: «درخصوص توافق روسی-ترکی درباره ادلب، هدف اولیه آن از بین بردن تهدید تروریستی است. این قطعا یک گام موقت است،  زیرا مناطق غیرنظامی ایجاد شده است.»

به گفته لاوروف، این یک گام ضروری است ک مانع از انجام شلکی از منطقه کاهش تنش ادلب به سوی نیروهای روسی و سوری در پایگاه نظامی حمیمم می‌شود.

اعتماد به دلار به شدت در حال کاهش است

به نوشته اسوپتنیک، رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه همچنین تحریم‌های ضدروسی آمریکا را نشانه دیگری از یک رقابت غیرصادقانه و غیراخلاقی است.

وی گفت: «در خصوص تحریم‌های جدید آمریا علیه نهادهای حقوقی و افراد روس، ما دیگر شگفت‌زده نمی‌شویم. به طور خاص، در خصوص [شرکت] سوخوی، و مجتمع در کومسوملسک-اون-آمور، این تحریم‌ها نشانه دیگری از یک رقابت غیرصادقانه و غیراخلاقی است.»‌

وزیر خارجه روسیه گفت که مسکو بار دیگر متقاعد شد که نظام دلار به طور کامل خود را بی‌اعتبار کرده است، اطمینان به دلار به شدت در حال کاهش است.

پیشتر آمریکا با گسترش تحریم‌های ضد روسی خود، 27 فرد و و شش شرکت روسی را به فهرست سیاه تحت تحریم خود افزود.

0% ...

آخرین اخبار

ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد