ترکیه خواستار ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه شد

جمعه 30 شهريور 1397
21:48
ترکیه خواستار ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه شد وزیر امور خارجه ترکیه با بیان اینکه با همتایان ایرانی و روس خود در نیویورک دیدار خواهد کرد، از لزوم ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه خبر داد.

العالم - ترکیه

«مولود چاووش‌اوغلو»، وزیر امور خارجه ترکیه جمعه (۳۰ شهریور) گفت که بعد از توافق سوچی بین روسیه و ترکیه باید یک توافق آتش‌بس کامل در سوریه ایجاد شود.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد، چاووش اوغلو در این ارتباط گفت: «آنچه باید بعد از توافق سوچی انجام داد ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه و تمرکز بر راه حل سیاسی است».

اشاره وزیر امور خارجه ترکیه به توافق اخیر بین آنکارا و مسکو در مورد استان ادلب است که طی آن، «ولادیمیر پوتین» و «رجب طیب اردوغان»، رؤسای جمهور روسیه و ترکیه دوشنبه این هفته (۱۷ سپتامبر/۲۵ شهریورماه) از توافق دو کشور برای ایجاد منطقه غیرنظامی در «ادلب» میان نیروهای ارتش سوریه و شبه‌نظامیان به وسعت ۱۵ کیلومتر مربع خبر داد.

چاووش اوغلو همچنین از دیدار خود با وزرای امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه نشست آینده مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنیت این سازمان خبر داد.

ایران، ترکیه و روسیه به عنوان تضمین کنندگان روند آستانه چهارم، در مورد ایجاد مناطق کاهش تنش در سوریه که یکی استان ادلب یکی از آن‌هاست، همکاری دارند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند