سوریه حمله تروریستی امروز در اهواز را محکوم کرد

شنبه 31 شهريور 1397
15:21
سوریه حمله تروریستی امروز در اهواز را محکوم کرد منبعی رسمی در وزارت خارجه سوریه، حمله تروریستی انجام شده در اهواز را به شدت محکوم کرد.

العالم - سوریه

یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه، حمله ترریستی امروز (شنبه) در اهواز را به شدت محکوم کرد. 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، این منبع رسمی اعلام کرد سوریه حمله تروریستی انجام شده در رژه نظامی در اهواز ایران که منجر به شهادت و مجروح شدن عده‌ای شد، به شدت محکوم می‌کند.

وی افزود دمشق با جمهوری اسلامی ایران ابراز همبستگی و همدردی کامل دارد و بار دیگر تأکید می‌کند حامیان تروریسم در منطقه نخواهند نتوانست از طریق این جنایات پست به اهداف خود برسند و نتیجه اینگونه توطئه‌ها فقط شکست خواهد بود.

صبح امروز همزمان با برگزاری رژه نیروهای مسلح در اهواز یک تیم تروریستی اقدام به تیرانداز به مردم و حاضران در مراسم رژه کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد