امیر حاتمی: تروریستها باید بدانند که پاسخی سخت و غافلگیرکننده دریافت خواهند کرد

شنبه 31 شهريور 1397
21:51
امیر حاتمی: تروریستها باید بدانند که پاسخی سخت و غافلگیرکننده دریافت خواهند کرد وزیر دفاع با اشاره به حمله تروریستی اهواز گفت: تروریستهای حقیر باید بدانند که پاسخی سخت و غافلگیرکننده در انتقام خونهای پاک به زمین ریخته شده هموطنانمان دریافت خواهند کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با عرض تسلیت شهادت جمعی از مردم بی گناه و عزیز کشورمان در حمله تروریستی اهواز مقارن با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه بدخواهان و دشمنان ملت ایران، گفت: این اقدام کور بار دیگر ضعف و زبونی استکبار جهانی و اذناب بی مقدار آنان در منطقه و اقتدار و عزت ایران اسلامی در عرصه های جهانی را نشان داد چرا که عدم امکان مقابله و رودررویی مستقیم با نظام مقتدر ایران اسلامی، دشمن ناتوان را وادار به حمله به مردمی بی دفاع کرده است.

حاتمی با اشاره به همزمانی حمله تروریستی اهواز با سالروز آغاز جنگ تحمیلی به ایران اسلامی از سوی صدام افزود: همان تفکری که موجب شد صدام، آغازگر تحمیل جنگ 8 ساله به ملت مقاوم ایران اسلامی باشد امروز در شکلی دیگر در تلاش برای ایجاد اختلاف و صدمه میان صفوف ملت بزرگ ایران و تضعیف و خدشه دار ساختن امنیت پایدار است و تروریستهای حقیر باید بدانند که پاسخی سخت و غافلگیرکننده در انتقام خونهای پاک به زمین ریخته شده هموطنانمان دریافت خواهند کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: این حادثه ثابت کرد که پس از گذشت حدود چهار دهه از جنگ تحمیلی، کشور و ملت باید روحیه دفاع و مقاومت را در خود بیش از پیش تقویت کند و با توجه به تهدیدات و تجاوز مکرر دشمنان به مرزهای امنیت ایران اسلامی، دستیابی به توان دفاعی نه تنها نیاز امروزکشور است بلکه به یک ضرورت غیر قابل انکار بدل شده و تفکر عدم نیاز به سلاح های دفاعی که از سوی آمریکایی‌ها دنبال می شود، کاملا باطل، غلط و منسوخ است.

حاتمی با اشاره به انتخاب شهر اهواز برای حمله تروریستی توسط کوردلان فرقه گرا، افزود: مردم شریف و غیور اهواز و شهرهای جنوبی کشور همانگونه که جانانه و خالصانه در دوران هشت ساله دفاع مقدس با نثار جان و مال از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع نمودند، امروز ثابت کردند که شایسته عنوان "سرزمین مقاومت" اند و امروز باید اهواز و شهرهای جنوبی ایران اسلامی را " نماد مقاومت در برابر دشمن اختلاف افکن" نامید.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود