آمریکا صدور گرین کارت را محدود می کند

دوشنبه 2 مهر 1397
05:36
آمریکا صدور گرین کارت را محدود می کند آمریکا در نظر دارد با وضع قوانینی سختیگرانه صدور گرین کارت را برای مهاجران محدود کند.

العالم-امریکا

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با ارائه طرحی پیشنهاد داده است تا صدور گرین کارت برای مهاجرانی که از مدیکید (برنامه کمک بهداشتی افراد کم درآمد)، برنامه کمک های مالی به منظور تامین مواد غذایی و مسکن اقشار کم درآمد و سایر کمک های مالی در آمریکا استفاده می کنند، لغو شود.

قوانین فدرال متقاضیان گرین کارت را ملزم می کند تا ثابت کنند که توان مالی تامین نیازهای خود را دارند و بار مالی برای دولت ایجاد نمی کنند. اما طرح پیشنهادی دولت طیف وسیعی از اقدامات تازه برای محدود کردن صدور گرین کارت را مطرح کرده است.

وزارت امنیت داخلی اعلام کرد، افرادی که بیش از حد نصاب مزایا و کمک های دولتی را دریافت کنند، افرادی با بار مالی زیاد و منفی قلمداد خواهند شد.

طرح پیشنهادی دولت 447 صفحه است و طی هفته های آینده در روزنامه رسمی نیز منتشر می شود.

انتشار این طرح در آستانه انتخابات میان دوره ای 6 نوامبر (15 آبان) حمایت رای دهندگانی را که از سیاست های ضدمهاجرتی دولت آمریکا دفاع می کنند، تقویت خواهد کرد.

گروه های حامی مهاجران هشدار دادند ممکن است پناهجویان از دریافت برنامه های کمکی انصراف دهند تا مشمول قوانین مهاجرتی نشوند. این امر می تواند به سلامت آنها آسیب برساند.

«ماریلنا هیناکاپیه» مدیر مرکز ملی حقوق مهاجرتی گفت که طرح دولت «حمله ای غیرانسانی به سلامت و رفاه بسیاری از خانواده ها و اجتماعات در سراسر آمریکاست.»

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی