برخلاف ترامپ،روحانی ایران رایک عضو مسئول جامعه جهانی نشان داد

سه شنبه 3 مهر 1397
23:14
برخلاف ترامپ،روحانی ایران رایک عضو مسئول جامعه جهانی نشان داد شبکه تلویزیونی فرانس24 در مورد سخنان رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: برخلاف دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا که تلاش کرد ایران را درحاشیه قرار دهد، حسن روحانی ایران را یک عضو مسئول جامعه جهانی نشان داد.

العالم - ایران

'آرمن گورگن' (Armen GEORGIAN) سردبیر ارشد بخش بین الملل فرانس24 اظهار کرد، آمریکاست که با خروج از توافق هسته ای 2015 در انزوا قرار گرفته و از مسیر اصلی خارج شده است.

وی با بیان اینکه سخنرانی روحانی کلاسیک بود، افزود: سخنرانی روحانی تند نبود، چرا که این نخستین سخنرانی وی (در مجمع عمومی سازمان ملل) نبود، اما در قبال اسرائیل محکم و استوار بود.

رئیس جمهوری ایران گفت: چنانچه می خواهید بار دیگر مذاکره کنید، به میز مذاکره ای که آنرا کنار (برهم زدید) گذاشتید باز گردید.

رئیس جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در هفتاد وسومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده است، سه شنبه شب به وقت تهران در سخنرانی خود در این مجمع، خطاب به امریکا گفت: ما هم معتقدیم که در نهایت، راه بهتری جز گفت‌ و گو وجود ندارد اما گفت‌ وگو، دو سویه است و براساس برابری، عدالت و منزلت انسان‌ها و برمبنای قواعد و حقوق بین‌الملل.

قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد، «ورق پاره» نیست. ما از شما دعوت می‌کنیم که به قطعنامه 2231 بازگردید؛ ما از شما دعوت می‌کنیم که به میز مذاکره‌ای که آن را برهم زدید، بازگردید.

اگر از برجام می‌ترسید و آن را کارنامه رقیبان سیاسی خود در آمریکا می‌دانید، ما از شما دعوت می‌کنیم به مصوبه شورای امنیت بازگردید. ما از شما دعوت می‌کنیم که در نهادهای بین‌المللی بمانید.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم