با حضور امیر حیدری:

دستاورهای جدید پهپادی نیروی زمینی ارتش رونمایی شد

چهارشنبه 4 مهر 1397
11:58
دستاورهای جدید پهپادی نیروی زمینی ارتش رونمایی شد فرمانده نیروی زمینی ارتش، دستاوردهای جدید این نیرو در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین را رونمایی کرد.

العالم - ایران / سیاسی

صبح امروز با حضور امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولان این نیرو از 3 دستاورد جدید نزاجا در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین رونمایی شد که از جمله آنها طراحی و ساخت رادار SAR به منظور نصب و استفاده بر روی پهپادها بود.

این رادار قابلیت‌هایی از جمله تصویربرداری در شب و روز و هوای ابری و گردوخاک و دید محدود از سطح زمین به صورت نقطه‌ای و منطقه‌ای دارد. 

امکان تصویربرداری از استحکامات و تأسیسات نظامی، کشف تأسیسات و ادوات فریب، تکمیل اطلاعات عکسبرداری اوپتیکی، مشخص کردن و تغییرات بافت زمین‌ ناشی از استقرار ادوات و ایجاد تأسیسات نظامی، کشف تغییرات ایجاد شده در عوارض زمین ناشی از حوادث طبیعی و کشف تغییرات ایجاد شده در وضعیت تأسیساتی منطقه از جمله دیگر توانمندی‌های این رادار است. 

اختلال‌گر ارتباطی محمول بر پهپاد در محدوده فرکانسی 20 تا 520 مگاهرتز و پروژه شاهد مبنی بر ساخت سامانه اخلال‌گر پهپاد با نام شاهین نیز از دیگر دستاوردهایی بود که در این برنامه رونمایی شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی